Andreea Bălan a dat cărțile pe față! De câte ori își vizitează George Burcea fetițele, de fapt, într-o săptămână: „E musai să vină”

Publicat: 01/06/2020 | 10:31
Andreea Bălan a dat cărțile pe față! De câte ori își vizitează George Burcea fetițele, de fapt, într-o săptămână: „E musai să vină”

De când a avut puterea să povestească în spațiul public faptul că se desparte de tatăl fetițelor sale, Andreea Bălan nu se ma ferește de fani și le împărtășește mereu câte ceva din mariajul eșuat cu George Burcea. Așa se face că în direct la Antena 1, la Xtra Night Show, artista a scos la lumină detalii interesante din viața ei. 

Andreea Bălan a povestit, la Xtra Night Show, că își dorește să iubească din nou și să găsească un om potrivit pentru ea. Chiar dacă a suferit din dragoste, este convinsă că nu toți oamenii sunt la fel și speră la începuturi mai bune. Printre toate aceste lucruri, artista a vorbit și despre relația pe care o are George Burcea cu fetițele lor, Ella și Clara.

NU RATA – S-AU ÎMPĂCAT ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA?! CÂNTĂREAȚA A ȚINUT SĂ SE AFLE DE LA EA: „ACUM, ESTE FOARTE IMPORTANT”

De câte ori își vizitează George Burcea fetițele, într-o săptămână

La Antena 1, Andreea Bălan a răspuns și la întrebarea de câte ori își vizitează fostul său soț fetițele, într-o săptămână. Artista a spus că George Burcea vine o dată pe săptămână la Ella și la Clara.

„Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească…Acum ți-aș spune că nu m-aș mai căsători, dar nu se știe, peste câțiva ani. Îmi doresc foarte mult iubire. Deși par foarte dură, la bază sunt un om foarte sensibil, am două personalități. Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva care să mă iubească și pe care să-l iubesc, îmi doresc iubire. George vine o dată pe săptămână la fetițe, e musai să vină. Vrea, nu vrea, vine” a spus Andreea Bălan, în platoul lui Dan Capatos.

CITEȘTE ȘI – ANDREEA BĂLAN ÎŞI CAUTĂ IUBIT DUPĂ DESPĂRŢIREA DE GEORGE BURCEA: „SUNT TÂNĂRĂ! ÎMI DORESC PE CINEVA CARE SĂ MĂ IUBEASCĂ”

În urma divorțului de George Burcea, Andreea Bălan își dorește custodie pentru ambele sale fetițe, cu posibilitatea să-și lase soțul să le viziteze ori de câte ori își dorește, potrivit presei.