Andreea Bălan îşi caută iubit după despărţirea de George Burcea: „Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească”

Publicat: 27/05/2020 | 08:04
Andreea Bălan îşi caută iubit după despărţirea de George Burcea: „Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească”

Andreea Bălan și-a deschis sufletul în emisiunea lui Dan Capatos și, pentru prima dată, a vorbit despre un nou început. Îndrăgita artistă își dorește să iubească din nou și să găsească persoana potrivită care să-i ofere aceeași iubire. Toate acestea, însă, pe rând…

Au trecut 4 luni de la separarea Andreei Bălan de George Burcea și, pentru prima dată în acest timp, artista a avut puterea de a vorbi despre un nou început.

NU RATA – ANDREEA BĂLAN S-A SUPĂRAT PE DAN CAPATOS, ÎN DIRECT, LA TV! „NU ÎMI PLACE! AM ZIS CĂ NU MAI VIN LA VOI ŞI…”

Andreea Bălan dorește să o ia de la capăt în dragoste

Sinceră și asumată, așa cum știm cu toții că este, Andreea Bălan i-a mărturisit lui Dan Capatos că își dorește să o ia de la capăt în dragoste, însă trebuie să mai aștepte o perioadă, pentru că despărțirea de George Burcea este mult prea recentă și are nevoie de timp pentru a-și vindeca rănile.

Întrebată fiind de moderatorul de la Xtra Night Show dacă mai vrea sau nu să se căsătorească, Andreea Bălan a punctat că, pentru moment, nu-și mai dorește acest lucru, însă dacă se va întâmpla, îl va primi cu inima deschisă. Cântăreața a vorbit și despre faptul că George Burcea vine să-și viziteze fetițele, o dată pe săptămână.

CITEȘTE ȘI – S-AU ÎMPĂCAT ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA?! CÂNTĂREAȚA A ȚINUT SĂ SE AFLE DE LA EA: „ACUM, ESTE FOARTE IMPORTANT”

„Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească…Acum ți-aș spune că nu m-aș mai căsători, dar nu se știe, peste câțiva ani. Îmi doresc foarte mult iubire. Deși par foarte dură, la bază sunt un om foarte sensibil, am două personalități. Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva care să mă iubească și pe care să-l iubesc, îmi doresc iubire. George vine o dată pe săptămână la fetițe, e musai să vină. Vrea, nu vrea, vine” a spus Andreea Bălan, în platoul lui Dan Capatos.