S-au împăcat Andreea Bălan și George Burcea?! Cântăreața a ținut să se afle de la ea: „Acum, este foarte important”

Publicat: 26/05/2020 | 09:54
S-au împăcat Andreea Bălan și George Burcea?! Cântăreața a ținut să se afle de la ea: „Acum, este foarte important”

Andreea Bălan se află în plin divorț de tatăl fetițelor sale, George Burcea. Extrem de asumată și sinceră, vedeta își deschide de foarte multe ori sufletul în fața fanilor săi și le vorbește, în vloguri, despre ea, despre viață și nu ezită nici să le răspundă la cele mai incomode întrebări. 

Dincolo de succesul de pe scenă sau aparițiile TV, o persoană publică trebuie să știe să fie asumată în fața fanilor săi. Acest lucru o caracterizează pe deplin pe Andreea Bălan, care ori de câte ori are ocazia, stă de vorbă cu cei care o apreciază și o ascultă.

CITEȘTE ȘI – CUM A PĂCĂLIT-O ANDREEA BĂLAN PE FIICA EI! CE I-A ZIS MICUȚEI ELLA DESPRE DIVORȚUL DE GEORGE BURCEA

Într-un vlog postat recent pe canalul său de Youtube, Andreea Bălan a răspuns la cele mai incomode întrebări primite din partea fanilor săi. Artista a spus că oamenii o întreabă deseori dacă se mai împacă sau nu cu George Burcea, iar acum a venit momentul adevărului.

Andreea Bălan nu se mai vede alături de George Burcea

În vlogul cu pricina, Andreea Bălan a mărturisit că au trecut deja 4 luni de la separarea ei de George Burcea și, din punct de vedere al unui cuplu, cei doi nu mai pot fi împreună. Cu toate acestea, de dragul fetițelor, fiecare dintre ei trebuie să încerce să-și ducă la bun sfârșit rolul de părinte.

NU RATA – ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA, MOTIVELE REALE ALE DIVORȚULUI! CE A DUS LA RUPTURA DINTRE CEI DOI

„Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani. Foarte mulți dintre voi m-ați întrebat dacă aș vrea să ne împăcăm… Ei bine, trecând 4 luni, nu se mai poate rezolva și nu se mai poate repara nimic și nu cred că vom putea să mai fim ca înainte, ca și familie. Acum este important ca fiecare să-și îndeplinească rolul, eu de mamă și el…cât se poate, de tată și să vină să le vadă pe fete” a spus Andreea Bălan, în vlogul său.