Cum a păcălit-o Andreea Bălan pe fiica ei! Ce i-a zis micuței Ella despre divorțul de George Burcea

Publicat: 25/05/2020 | 09:40
Cum a păcălit-o Andreea Bălan pe fiica ei! Ce i-a zis micuței Ella despre divorțul de George Burcea

Andreea Bălan le-a explicat fanilor, pe canalul său de YouTube, cun pot fi depășite momentele dificile care apar în familie și, ținând cont de tot ceea ce s-a întâmplat în viața ei, în ultima perioadă, era firesc ca numărul privitorilor să fie foarte mare.

Despărțirea de George Burcea părea a fi doar un scenariu pus la cale de cârcotași, numai că realitatea a demonstrat contrariul. Drumurile celor doi s-au despărțit, iar Andreea Bălan este, înainte de toate, mamă. Absența unuia dintre părinți afectează, emoțional, orice copil aflat într-o astfel de situație, motiv pentru care vedeta a explicat modalitatea prin care reușește să treacă și peste această ”greutate” din viața ei.

”Nu caut un nou iubit”, spune Andreea Bălan de la bun început, apoi continuă: ”Au trecut aproape patru luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, eu și fetițele ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă. M-ați întrebat cum reacționează Ella sau dacă Ella știe. Ei bine, un copil, la trei ani, nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț. Ea știe că tati vine din când în când, că tati lucrează. Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, un minut, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel… Le ofer fetițelor tot felul de activități, le ajut să treacă peste această perioadă…”, le-a transmis Andreea Bălan fanilor. (CITEȘTE ȘI: PUS LA ZID CĂ NU ESTE UN TATĂ BUN, GEORGE BURCEA REACȚIONEAZĂ! IMAGINEA CARE I-A UIMIT PE FANI, ÎN PLIN DIVORȚ DE ANDREEA BĂLAN)

Andreea Bălan, aprecieri nenumărate: ”Mi-ar fi plăcut să am o soră ca tine…”

Faptul că Andreea Bălan reușește să treacă peste această perioadă sentimentală dificilă îi impresionează pe toți fanii săi.

Iar aceștia, ascultând ceea ce a transmis în mediul online, au dorit să o felicite și să îi spun cât este de puternică, atât ca femeie, cât și ca mamă.

”Esti o persoana minunata si foarte puternica, Andreea!❤😍 Cu ajutorul tau am invatat sa ma bucur mai mult de viata!😊 Pupici cu sclipici!💋💞”, ”Ești superbă, Andreea, în ciuda a toate cele întâmplate. Felicitări pentru starea ta de spirit. 😍”, ”Ești o femeie puternica și asa trebuie sa fi mereu!”, ”Esti super , nici nu-mi făceam probleme ca nu o sa te descurci cu fetele, ai idei nelimitate pt activități cu cele mici . Pupici! 😍❤💋”, ”Draga Andreuta, Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa va tina Sanatosi!!🙏💋💋💋🌹🌹🌹🥰🥰🥰”, ”Esti pe zi ce trece tot mai frumoasă, foarte frumoasă👍🤗”, ”Andreea esti o mămică puternică și foarte frumoasă ❤❤”, ”Mi-ar fi placut sa am o sora ca tine, om minunat ce esti! 😘 Capul sus!💐”, au fost câteva dintre comentariile pe care Andreea Bălan le-a primit din partea admiratoarelor și… admiratorilor. (VEZI ȘI AICI: MESAJUL DUREROS AL ANDREEI BĂLAN, ÎN PLIN DIVORȚ DE GEORGE BURCEA: „CÂND NIMENI NU ESTE ACOLO…”)