Mesajul dureros al Andreei Bălan, în plin divorț de George Burcea: „Când nimeni nu este acolo…”

Autor: Daria Popa
Publicat: 23/05/2020 | 16:30

În plin proces de divorț de tatăl fetițelor sale, Andreea Bălan nu încetează să transmită în mediul online tot felul de mesaje, care mai de care mai controversate. 

După ce a lansat o melodie în care și-a pus sufletul pe tavă în fața fanilor săi și le-a vorbit despre dezamăgirea în iubire pe care a trăit-o, Andreea Bălan a început să posteze tot mai multe mesaje controversate pe contul său de Instagram, firește, toate cu trimitere către George Burcea sau către ceea ce au trăit împreună.

CITEȘTE ȘI – DOVADA CĂ ANDREEA BĂLAN SE DESCURCĂ ÎN LIPSA LUI GEORGE BURCEA! CUM DEMONSTREAZĂ ARTISTA CĂ ESTE O MĂMICĂ DE NOTA 10

„Când nimeni nu este acolo să te repare, trebuie să o faci de unul singur/ Stai în jurul oamenilor care seamănă mai mult cu viitorul tău, decât cu trecutul” sunt cele două mesaje postate de Andreea Bălan, pe contul ei de Instagram.

Andreea Bălan, topless în clipul celei mai noi melodii, “Am crezut în basme”

Cu multă bucurie și nerăbdare, Andreea Bălan a lansat astăzi teaser-ul melodiei “Am crezut în basme”, despre care a afirmat recent că e “o piesă de suflet despre mine, despre iubire si despre basme 📽”. Videoclipul s-a filmat în urmă cu aproape două săptămâni, iar tematica este una extrem de specială. În unele cadre, artista de 35 de ani apare îmbrăcată doar într-o pereche de jeanși, iar sânii îi sunt acoperiți de părul lung al unei peruci.

NU RATA – ANDREEA BĂLAN ŞI GEORGE BURCEA S-AU ÎMPĂCAT! AU RENUNŢAT LA CERTURI DE DRAGUL FETELOR. GESTUL FĂCUT DE ARTISTĂ A UIMIT PE TOATĂ LUMEA

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Citește și...