Dovada că Andreea Bălan se descurcă în lipsa lui George Burcea! Cum demonstrează artista că este o mămică de nota 10

Publicat: 20/05/2020 | 11:31

În plin divorț de tatăl fetițelor sale, Andreea Bălan le dă o lecție tuturor mamelor singure și demonstrează că se poate. Artista este nedespărțită de Ella și Clara și le ia cu ea oriunde, chiar și la filmări sau diverse proiecte în care este implicată.

Recent, Andreea Bălan le-a mărturisit fanilor săi că urmează să lanseze o nouă melodie, „Am crezut în basme”, pentru care deja s-a apucat de filmări.

CITEȘTE ȘI – ANDREEA BĂLAN, DECLARAȚII SFÂȘIETOARE DESPRE ÎMPĂCAREA CU GEORGE BURCEA ÎNAINTE DE SEPARAREA OFICIALĂ: “ACUM ESTE IMPORTANT CA FIECARE SĂ…”

Ceea ce a atras atenția tuturor este faptul că artista este nedespărțită de cele două fetițe ale sale, Ella și Clara, pe care le ia cu ea chiar și la filmări. Deși este o mămică singură acum, Andreea Bălan demonstrează că în viață nimic nu este prea greu sau imposibil, atunci când există voință să mergi mai departe, indiferent de circumstanțe.

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California.

Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană.

NU RATA – ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA, ÎMPREUNĂ LA TRIBUNAL! CÂND VA FI PRIMUL TERMEN AL PROCESULUI DE DIVORȚ. “ACTELE S-AU DEPUS, DAR O SĂ DUREZE!”

Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.

Citește și...