Imagini exclusive | Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit! Invitați-surpriză la evenimentul toamnei în România!

Autor: Maria H.
Publicat: 15/09/2019 | 17:07

 CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini de la nunta Andreei Bălan cu George Burcea. Pentru cei doi au fost momente emoționante la biserică. Asta pentru că au avut loc două evenimente speciale: creștinarea micuței Clara și căsătoria religioasă.

UPDATE: Andreea Bălan și George Burcea i-au lăsat pe invitați cu gurile căscate cu dansul mirilor!

Dansul mirilor ❤️

Publicată de Andreea Balan pe Duminică, 15 septembrie 2019

UPDATE: Andreea Bălan și George Burcea au fost cununați religios, iar de la biserică, aceștia, alături de invitați, au ajuns la restaurantul unde avea loc petrecerea. Care a început chiar cu un moment dedicat Clarei Maria, micuța care a fost creștinată. A fost adus tortul Clarei. Unul uriaș.

UPDATE: După ce au coborât pe covorul roșu pus pe treptele bisericii, cei doi au urcat în mașină și au ajuns la un celebru salon, unde are loc petrecerea. Invitații, și nu sunt deloc puțini la număr, își vor putea delecta papilele gustative cu diverse preparate, porc, vită, pui, pește, dar și multe altele. Sarmalele nu aveau cum să lipsească de la categoria tradițional.

UPDATE: Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, au ieșit din biserică, radiind de fericire. Imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă sunt mai mult decât un argument.

UPDATE: De la bisercă nu a lipsit nici tatăl artistei. Săndel Bălan, a fost prezent alături de bunica vedetei care a izbucnit în lacrimi atunci când și-a văzut nepoata în rochie de mireasă. Și pentru Andreea Bălan, emoțiile și-au spus cuvântul. La brațul nașului său Aurelian Temișan, vedeta și-a revăzut bunica pe care a luat-o imediat în brațe, plângând.

Înainte de marele eveniment, Andreea Bălan a ținut să explice că relația dintre ea și tatăl ei este una foarte bună, mai ales că în ultimul timp s-au speculat multe lucruri tema acestui subiect.

„Situația este foarte ok, este foarte bună! Ei zic că nu ne-am înțelege, că relația nu ar fi ok. E totul ok, tata a fost și la botezul celeilalte fetițe și vine și acum. Normal că vine, evident că vine, dar faptul că, de exemplu, nu a fost la cununia civilă, vezi Doamne suntem certați. Nu! NU au fost la cununia civilă nici părinții lui George, nici bunicii, a fost ceva ad-hoc și nu avea sens să chemăm toată familia când semnăm niște acte. Dar la nuntă o să vină tot clanul, toată familia”, a spus Andreea Bălan pentru Viva!.

Andreea Bălan are o relație specială cu fanii săi, însă în această zi, vedeta a avut o rugămite pentru toți cei care o apreciază. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, EMOȚII ÎN CEA MAI IMPORTANTĂ ZI. VEDETA A ARĂTAT SPECTACULOS ÎN ROCHIA BRODATĂ CU MESAJE DE DRAGOSTE)

“Dragilor, am înțeles că vreți mulți să veniți la biserica. Înțeleg că vreți să fiți alături de mine în acea zi și apreciez foarte mult, dar din următoarele motive, doar 3,4 dintre voi vor putea intră înăuntru. Biserica este foarte mică în interior și nu va fi loc pentru rude dacă voi sunteți foarte mulți. În plus, nu doresc să fiu stresată că faceți poze fără să știu, cum unii dintre voi faceți. Și cel mai important lucru este faptul că se filmează și voi pune cadre în noul meu videoclip muzical și toți cei care vin trebuie să arate și să fie îmbrăcăți impecabil. Toți cei din biserica sunt aleși pe considerente de look”, ar fi scris Andreea Bălan pe grupurile fanilor ei, potrivit wowbiz.ro.

„Nu doresc buluceală și să stau la poze”

„Pentru mine e o filmare de clip foarte importantă. Totodată, în curte nu doresc buluceală și să stau la poze pentru că am de făcut pozele pentru presă și online. Vă rog să înțelegeți că e foarte important să îmi iasă lucrurile așa cum îmi doresc și nu trebuie să vă supărați că nu sunteți în acea zi acolo, mai ales că ne vedem destul de des și avem multe poze împreună. Vă pup și vă iubesc”, ar mai fi scris vedeta.