Andreea Bălan se reinventează și nu privește în urmă: ”Restul sunt accesorii…”

Publicat: 22/05/2020 | 21:37

Andreea Bălan este mai decisă ca niciodată să pornească pe un nou drum, iar pentru asta are nevoie, evident, de o doză mare de încredere în forțele proprii. Dar, după cum a mărturisit de foarte multe ori, încrederea nu îi lipsește.

Vedeta a dorit să își asigure fanii că se simte cum nu se poate mai bine și se menține la o ”altitudine” înaltă în ceea ce privește doza de încredere. Nemaivorbind despre apariția spectaculoasă pe care vizitatorii paginii sale de Instagram au apreciat-o la justa valoare. ”Frumusețea înseamnă să te simți confortabil în pielea ta, restul sunt accesorii 😉” – acesta a fost mesajul transmis fanilor de Andreea Bălan, iar emoticonul care… face cu ochiul transmite și un mesaj de dincolo de cuvinte.

”Ce frumos ai evoluat, Andreea! Stil, eleganță, atitudine! Bravo, îmbini perfect toate calitățile unei adevărate artiste, ești frumoasă, deșteaptă, puternică, una și numai una este Andreea! Te pup și te iubesc!🤗❤️😘”, a fost unul dintre comentariile primite de Andreea. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN A VORBIT DESPRE VIAȚA SA AMOROASĂ DUPĂ DESPĂRȚIREA DE GEORGE BURCEA! ARTISTA A DEZVĂLUIT CE FACE CÂND FOSTUL SOȚ VINE ÎN VIZITĂ LA FETIȚE)

Andreea Bălan: ”Restul sunt accesorii…”

Andreea Bălan: ”Trecând patru luni nu se mai poate rezolva”

Andreea Bălan s-a dovedit a fi tranșantă și a menționat că ea și George Burcea nu se mai pot împăca. Nu crede că ar mai putea fi o familie, așa cum erau înainte și, una peste alta, ”nu se mai poate repara nimic”.

Dar vedeta spune că, acum, fiecare (fost partener de viață) ar trebui să și îndeplinească rolul de părinte.

“Da, nu este ușor să ai doi copii, trei… E greu cu unul, d-apoi cu doi. Dar, este foarte important să fii pozitiv, să ai ajutor și să accepți ajutor în jurul tău. O am pe mama mea, avem și o bonă care vine dimineața. Dar, de la ora trei încocolo, sunt doar eu cu mama până seara târziu și este destul de dificil. Mai ales în această pandemie, a trebuit să le găsim tot felul de activități, nemergând la grădiniță Ella. (…). Dar, este foarte frumos! Eu întotdeauna mi-am dorit doi copii, așa că: mă bucur de ele și le iubesc enorm. Și îmi doresc ca ele să fie sănătoase și fericite. 

(…). Trecând patru luni nu se mai poate rezolva. Nu se mai poate repara mai nimic și nu cred că am putea să fim ca înainte ca și familie. Acum este important ca fiecare să-și îndeplinească rolul, eu de mama și el cat se poate de tată și să vina să le vadă pe fete. (…)”, a mărturisit Andreea Bălan. (VEZI ȘI AICI: CONTINUĂ SCANDALUL! IMAGINEA FĂCUTĂ PUBLICĂ DE GEORGE BURCEA DUPĂ CE ANDREEA BĂLAN L-A UMILIT IERI)

Citește și...