Continuă scandalul! Imaginea făcută publică de George Burcea după ce Andreea Bălan l-a umilit ieri

Autor: Daria Popa
Publicat: 21/05/2020 | 09:29
Continuă scandalul! Imaginea făcută publică de George Burcea după ce Andreea Bălan l-a umilit ieri

În plin proces de divorț, Andreea Bălan și George Burcea lansează din nou atacuri dure unul la adresa celuilalt. După ce ieri a fost umilit de artistă, George Burcea nu s-a lăsat și a venit cu un gest care a uimit pe toată lumea. 

Andreea Bălan este mereu o femeie asumată atât atunci când vine vorba de viața ei personală, cât și de cea profesională. Artista a spus lucrurilor pe nume și, întrebată fiind ieri de un internaut dacă mai există sau nu cale de împăcare între ea și George Burcea, Andreea Bălan a spus clar și răspicat „nu”.

NU RATA – ANDREEA BĂLAN A VORBIT DESPRE VIAȚA SA AMOROASĂ DUPĂ DESPĂRȚIREA DE GEORGE BURCEA! ARTISTA A DEZVĂLUIT CE FACE CÂND FOSTUL SOȚ VINE ÎN VIZITĂ LA FETIȚE

Mai mult, artista și-a umilit fostul soț la un moment dat, punctând faptul că de acum încolo, George Burcea trebuie să-și îndeplinească atât cât poate, rolul de tată pentru cele două fetițe pe care le au împreună.

CITEȘTE ȘI – DOVADA CĂ ANDREEA BĂLAN SE DESCURCĂ ÎN LIPSA LUI GEORGE BURCEA! CUM DEMONSTREAZĂ ARTISTA CĂ ESTE O MĂMICĂ DE NOTA 10

”Trecând patru luni nu se mai poate rezolva. Nu se mai poate repara mai nimic și nu cred că am putea să fim ca înainte ca și familie. Acum este important ca fiecare să-și îndeplinească rolul, eu de mama și el cat se poate de tată și să vina să le vadă pe fete”, a spus Andreea Bălan pe canalul său de YouTube, într-un vlog.

Gestul făcut de George Burcea, după ce l-a umilit Andreea Bălan

La numai o zi de la declarațiile Andreei Bălan, George Burcea a uimit pe toată lumea cu gestul său. Fostul soț al artistei a postat o fotografie cu fetița cea mică, pesemne că se gândește mereu la ea, chiar dacă nu mai locuiesc sub același acoperiș. Imaginea a fost, practic, redistribuită de George Burcea, după ce fusese postată pe Instagramul anul trecut.

Citește și...