Andreea Bălan s-a supărat pe Dan Capatos, în direct, la TV! „Nu îmi place! Am zis că nu mai vin la voi şi…”

Publicat: 27/05/2020 | 07:53
Andreea Bălan s-a supărat pe Dan Capatos, în direct, la TV! „Nu îmi place! Am zis că nu mai vin la voi şi…”

Andreea Bălan demonstrează din nou că este un om asumat, căruia îi place să spună totul pe față! Invitată la Xtra Night Show de la Antena 1, artista nu s-a sfiit să se ia de Dan Capatos, în direct, după ce a văzut ceva ce a deranjat-o la culme. 

În direct la Antena 1, Andreea Bălan nu a avut nicio ezitare să se ia de Dan Capatos, după ce a văzut burtiera care rula pe post -„Andreea: Sunt extenuată. Vreau custodie totală”. Artista a răbufnit și a cerut imediat schimbarea acesteia, spunând că se exagerează.

NU RATA – ANDREEA BĂLAN, MESAJE DUREROASE PENTRU GEORGE BURCEA ÎN NOUA PIESĂ, “AM CREZUT ÎN BASME”! BĂRBATUL MISTERIOS DIN VIDEOCLIP SEAMĂNĂ CU TATĂL FIICELOR SALE

Mai mult, la un moment dat, Andreea Bălan a mărturisit că a spus de atâtea ori că nu mai vine la Xtra Night Show, dar totuși ajunge tot timpul pe canapeaua lui Dan Capatos, din platou.

„Nu îmi place burtiera, să schimbăm burtiera. M-am chinuit și am văzut, deci nu…Tot timpul spun că nu mai vin și după iar vin…Eu înțeleg ce scrie, ce vreți voi. Sunt obosită, cu doi copii nu e ușor, dar să nu exagerăm. Mama s-a mutat la noi, viața te lovește, tu te adaptezi. După ce ai o problemă de sănătate gravă, restul deja devin așa…nu mai contează, împăcare, despărțire. Te dărâmă doar o problemă de sănătate, restul nu mai contează, ne adaptăm, viața merge înainte…” a spus Andreea Bălan, cu zâmbetul pe buze, încercând să depășească momentul.

A lansat melodia „Am crezut în basme”

Tot la Xtra Night Show, Andreea Bălan a povestit câte ceva și despre noua ei melodie, în care vorbește despre iubire, dar și despre dezamăgire. Piesa este, de fapt, o oglindă a tot ceea ce s-a întâmplat în relația ei cu George Burcea, de la început și până la final.

CITEȘTE ȘI – ANDREEA BĂLAN, COMPLET GOALĂ ÎN CLIPUL NOULUI SINGLE! DETALIILE CARE AU ATRAS ATENȚIA LA MELODIA “AM CREZUT ÎN BASME”

„Sunt tânără și…am lansat un videoclip, se numește „Am crezut în basme” și prezintă exact stările și etapele suferinței mele și sunt convinsă că foarte multe femei se vor regăsi în acest videoclip, atunci când intri într-o relație intri întreg, iar când ieși, ieși în bucăți. Îmi place să-mi pun sufletul în piese, la mine cele mai frumoase piese sunt cele cântate din suflet. Trebuie să fii decent, discret…prin muzică trebuie să existe o anumită melancolie, să exprime ceva” a mai completat Andreea Bălan.