Se știa dinainte că Elena Ionescu va câștiga Survivor România?! Chiar cântăreața s-a dat de gol

Publicat: 01/06/2020 | 10:26
Se știa dinainte că Elena Ionescu va câștiga Survivor România?! Chiar cântăreața s-a dat de gol

”Survivor România” a născut pasiuni diverse, de-a lungul întregului concurs, iar desemnarea câștigătoarei a ridicat și aferentele semne de întrebare. Elena Ionescu a avut destui susținători, însă – așa cum este firesc de altfel, într-o competiție – și ”adversari” care au considerat că nu merita să câștige.

Apare, acum, o nouă ”teorie a conspirației”, iar conform acesteia chiar Elena Ionescu s-a dat de gol și știa dinainte că avea să fie marea câștigătoare a ”Survivor România”. Cu doar câteva ore înainte de câștiga, Elena Ionescu a avut un presentiment, simțind că va că va fi învingătoare. Adversarii ei susțin că poate a fost totul ”aranjat” și că nu există fum fără foc, numai că niciunul dintre ei nu arem evident, o dovadă incontestabilă, totul rezumându-se la presupuneri.

”Toți sunt puternici, oricare dintre noi patru poate câștiga. Văd că Iancu are o susținere uriașă pe conturile de socializare. Cred că el este favorit, dar, dacă nu e el, voi fi eu. Asta simt. Cred că am demonstrat de-a lungul acestei competiții care mi-a schimbat viața că merit, așa că sper. Am trecut prin multe, poate voi reuși…”, a declarat Elena Ionescu, câștigătoarea ”Survivor România”, înainte de începerea finalei, potrivit wowbiz.ro. (CITEȘTE ȘI: ELENA IONESCU ȘI EMANUEL, IDILĂ SECRETĂ LA SURVIVOR ROMÂNIA?! CUM S-AU DAT DE GOL CEI DOI CONCURENȚI DE LA KANAL D: „ESTE O FEMEIE…”)

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Survivor România: ”Marea finală = SMS-uri în contul KD”

După ce finala ”Survivor România” s-a încheiat, fanii showului s-au împărțit în două tabere. Astfel, în timp ce unii au felicitat-o pe Elena Ionescu pentru că a reușit să obțină trofeul impresionant și marele premiu, alții au criticat-o dur.

Au existat și degete acuzatoare întreptate către Kanal D, unii dintre telespectatori fiind de părere că a fost ceva… necurat la mijloc, punând accent pe SMS-uri.

”A fost făcut totul la mișto! Mă așteptăm să câștige IANCU, nu Elena!!!! Iancu chiar a fost un luptător!!! Huooo numai fake-uri faceți!!!”, “Felicitări, Elena! Ești un exemplu de caracter puternic! O ador și pe mama ta, este deosebită 🎉👏❤️”, “A câştigat cel mai slab participant! Ajutorul social a venit. Marea finală = SMS-uri în contul KD. Mulțumiri, votanților! Câtă mizerie!”, “Voi, ăștia, care judecați că nu merita, mergeți voi în locul ei să fiți umiliți cum a fost și ea, și câștigați și voi”, au fost câteva dintre comentariile postate de cei care au urmărit finala ”Survivor România”. (VEZI ȘI AICI: SCANDAL MONSTRUOS DUPĂ CE ELENA IONESCU A CÂȘTIGAT SURVIVOR ROMÂNIA. POSTUL KANAL D, ACUZAT CĂ A „MĂSLUIT” SMS-URILE)