Acasă » Vedete » Cine este Elena Ionescu, marea câștigătoare a primului sezon Survivor România

Cine este Elena Ionescu, marea câștigătoare a primului sezon Survivor România

De: Alice Zotta 31/05/2020 | 00:40

Da, pronosticurile făcute pe social media s-au adeverit în privința cântăreței Elena Ionescu, aflată printre finaliștii “Survivor România”! Vedeta a fost cea mai votată în cadrul ultimei ediții a emisiunii de la Kanal D, iar Emanuel Neagu a urmat-o în acest clasament. Pe locul 3 s-a aflat Iancu Sterp, iar pe locul 4, Lilia Crudu, alias Lola. În rândurile de mai jos, veți afla câteva aspecte importante despre câștigătoarea primului sezon “Survivor România”, moderată de prezentatorul Dan Cruceru.

Citește și: Cine a câștigat Survivor România de pe Kanal D – Live Update

Cine este Elena Ionescu, marea câștigătoare a primului sezon Survivor România

În vârstă de 32 de ani, Elena Ionescu s-a născut în Caracal, unde a absolvit cursurile Colegiului Național “Ioniță Asan”. După ce a venit în București, ea și-a continuat studiile artistice cu profesori de canto și instructori de dans. Înainte să devină solista trupei Mandinga, tânăra a participat la foarte multe concursuri, festivaluri și emisiuni TV, printre care se numără: “Atenție se cântă” de pe TVR2; “Sunetul muzicii” de la TVR Craiova. Ea a câștigat mai multe premii în muzică și a absolvit cursuri de modelling în Craiova.

Cântăreața Elena Ionescu este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școala Populară de Artă, Secția Canto și Teatru. În 2006, bruneta a devenit vocea formației Mandinga. Colaborarea ei s-a încheiat după 10 ani. Din 2016, artista are o carieră solo, iar apropiații și fanii au susținut-o necondiționat.

Elena Ionescu, divorț dureros înainte să se înscrie la Survivor România. A fost înșelată de fostul soț

Elena Ionescu și Dragoș Răzvan Stanciu și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret pe 16 martie 2018, pe când vedeta era însărcinată cu frumosul ei prinț: Răzvan. Din păcate, povestea celor doi de iubire s-a sfârșit după ce Dragoș Răzvan Stanciu a fost surprins în compania altor femei.

“Eu nu m-am căsătorit ca să divorţez. M-am căsătorit ca să am o familie, un copil. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins la momentul potrivit. Dragoste cu sila nu se face. Când doi oameni nu se mai respectă, deja mult din relaţie s-a pierdut. Eu respect, dacă pot să îmi asum o calitate este respectul faţă de persoana de lângă mine şi faţă de mine. Toţi greşim, după greşeală se întâmplă nişte lucruri sau nu. Cineva îşi asumă sau nu, poate să susţină o situaţie sau nu. Categoric (n.r.: a fost ceva de neiertat) altfel, încă eram împreună. Eu iubesc cu totul în general şi sunt cu totul în orice. Când conştientizezi nişte lucruri, nu poţi să spui decât că a fost cel mai bine pentru amândoi aşa. Prefer să păstrez ce a fost frumos, să nu arunc cu nămol în ce a fost, pentru că avem un copil”, a mărturisit artista în cadrul unui interviu mai vechi.

La finalul verii lui 2019, cântăreața a divorțat de Dragoș Răzvan Stanciu, bărbatul cu care are un băiețel superb. Răzvan a venit pe lume pe 3 august 2018, iar părinții lui au fost extrem de fericiți în ziua în care l-au ținut pentru prima dată în viață. Din nefericire, mariajul celor doi a întâmpinat situații delicate, care au dus la separarea în secret. Despre motivul despărțirii, bruneta nu a spus nimic, însă a subliniat că povestea lor de iubire a evoluat foarte repede și că… este de părere că “oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște”.

“Da, este adevărat. Urmează să se finalizeze divorţul. (…). Pur şi simplu, aşa a fost să fie. Am stabilit amândoi că este mai bine să ne separăm. Sincer, nu am nici eu un motiv anume. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins…. ne-am aprins repede şi ne-am stins la fel de repede, glumesc îţi dai seama. Vom rămâne în relaţii foarte bune pentru cel mic. (…). Am vorbit de mai multe ori. Am stat şi ne-am gândit amândoi. Totul este ok şi vom rămâne ok pentru cel mic”, a declarat Dragoș Stanciu la o emisiune de la Antena Stars în urmă cu aproape un an.

La scurt timp după divorț, fostul soț al vedetei s-a împăcat cu fosta iubită.

“E fosta lui iubită. Căsnicia asta a unit oamenii. Dacă asta a fost menirea mea. E domnişoara asistentă cu care el a fost înaintea mea. Poate uneori e bine să se întâmple nişte lucruri ca să îţi dai seama de situaţii. Am ajuns aici pentru că probabil a fost cel mai bine pentru amândoi. Doamne ajută, să fie fericiţi! Povestea e lungă”, a dezvăluit într-un interviu Elena Ionescu, relatează wowbiz.ro.

Elena Ionescu, criticată după ce a câștigat Survivor România

Anunțul că Elena Ionescu este câștigătoarea “Survivor România” 2020 i-a înfuriat pe mulți dintre fanii emisiunii de la Kanal D, iar unii dintre ei și-au arătat nemulțumirea pe rețelele de socializare, unde au scris comentarii acide la adresa vedetei.

“Băi, frate, trebuia să se lupte pentru premiul ăsta pe traseu, nu prin voturi… asta e cea mai slabă dintre cei finaliști”, “Iancu merita să câștige, manevră Kanal D, când vreodată este mai bună Elena pe plan sportiv decât Iancu, nu sunteți corecți…”, “O porcărie de concurs, așteptăm o săptămână să vedem ce?! Cum sunt eliminați niște concurenți puternici prin niște voturi??”, “Băi. oameni buni. ce ați văzut voi la Elena?! Că, în ultima vreme, n-a mai adus puncte deloc…. Și nici nu merita să ajungă în finală ea… Dar, cel mai corect era să se joace pe traseu și cine-i cel mai bun să câștige… După părerea mea, daca tot au ieșit Ghiță și Cezar… Ar fi trebuit să câștige Emanuel”, “A fost făcut totul la mișto! Mă așteptăm să câștige IANCU, nu Elena!!!! Iancu chiar a fost un luptător!!! Huooo numai fake-uri faceți!!!” sunt doar cinci dintre sutele de mesaje la adresa supraviețuitoarei din Republica Dominicană.

Descoperă și: Se încing spiritele la Kanal D! Cristina Șișcanu și Grațiela Duban, față în față după scandalul de la Survivor România: “Nu știu ce as putea să…”

2o de concurenți au pornit în aventura “Survivor România” de la Kanal D

“Survivor România” este varianta românească a “Survivor Turkey”, formatul turc derivat din celebrul reality show Survivor. Emisiunea a fost lansată în țara noastră pe 18 ianuarie 2020 pe Kanal D România, iar show-ul este prezentat de Dan Cruceru. Premiul pus în joc de producătorii emisiunii este de 250.000 lei (aproapre 50.000 de euro).

Echipa “Faimoșilor” a fost formată din personalități foarte diferite, carismatice, venind din diferite domenii… fie că este vorba de muzică, televiziune, actorie, sport. Aceștia au fost: Cristina Sișcanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicas, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni si Bogdan Vlădau.

Ei sunt concurenții care au făcut parte din echipa “Faimoșii” de la “Survivor România” © wowbiz.ro
Ei sunt concurenții care au făcut parte din echipa “Faimoșii” de la “Survivor România” © wowbiz.ro

Citește și: Ruby, atacată dur de Elena Ionescu la Survivor România: “I-aș da o lecție. I-aș stinge puțin lumina”

Din echipa “Războinicilor” au făcut parte concurenți necunoscuți publicului larg, dar care au cucerit prin determinare și prin poveștile extraordinare de viață. Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala și Emanuel Neagu s-au luptat cu toate forțele ca să ajungă foarte departe în competiția desfășurată în Republica Dominicană.

Cei 10 “Războinici” aleși pentru “Survivor România” 2020 de la Kanal D © wowbiz.ro
Cei 10 “Războinici” aleși pentru “Survivor România” 2020 de la Kanal D © wowbiz.ro

Nu rata: Gest impresionant la Survivor România. Ana Pal i-a cerut scuze public lui Andrei Ciobanu pentru lovitura teribilă pe care i-a dat-o în urmă cu câteva luni

“Abandonați în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost, să își procure hrana, să își găsească aliați în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supraviețuirea. La finele acestor încercări teribile va ramane un singur câștigător. Concurenții se vor lupta nu numai cu condițiile de viată extrem de dure, dar și cu propriile temeri și cu percepția celor din jur”, au dezvăluit surse despre competiția de la Kanal D înainte de ediția de debut, relatează publicația paginademedia.ro.

Ulterior, în competiția “Survivor România” de la Kanal D au mai intrat 9 oameni

În episodul 6 al show-ului, celor 18 concurenți rămași în competiție li s-au alăturat alți trei: Ghiță, Raul și Cornel. Iar în episodul 11, Ana și Alexandra au intrat în jocul pentru miza premiului de aproape 50.000 de euro. Ulterior, în episodul 33, alți patru concurenți au acceptat provocarea sălbatică din Republica Dominicană, respectiv: Sonny, Emy, Iancu Sterp și Alice.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...