Acasă » Vedete » Cine a câștigat Survivor România de pe Kanal D – Live Update

Cine a câștigat Survivor România de pe Kanal D – Live Update

De: Alice Zotta 31/05/2020 | 00:51

Concurenții rămași în finala “Survivor România” au numărat minutele până când s-a aflat care dintre ei a câștigat îndrăgita competiție de la Kanal D! Și nu doar ei… ci și cei din staff-ul emisiunii care se filmează în Republica Dominicană, dar mai ales apropiații și fanii lor, care i-au votat cât au putut. În rândurile de mai jos, veți putea afla vești despre momentele care s-au derulat în ultima ediție a celebrului concurs.

Citește și: “Survivor România”. Mesaj emoționant transmis de părinții Elenei Ionescu. “Sperăm ca ea să fie…”

Finala “Survivor România” de la Kanal D – Live Update

UPDATE 00:50 – Fanii emisiunii “Survivor România” s-au împărțit în două tabere după ce au aflat că Elena Ionescu a câștigat finala! Astfel, în timp ce unii au felicitat-o pentru că a reușit să obțină trofeul impresionant și marele premiu, alții au criticat-o dur.

“A fost făcut totul la mișto! Mă așteptăm să câștige IANCU, nu Elena!!!! Iancu chiar a fost un luptător!!! Huooo numai fake-uri faceți!!!”, “Felicitări, Elena! Ești un exemplu de caracter puternic! O ador și pe mama ta, este deosebită. ??❤️”, A câştigat cel mai slab participant! Ajutorul social a venit. Marea finală = SMS-uri în contul KD. Mulțumiri, votanților! Câtă mizerie!, “Voi, ăștia, care judecați că nu merita, mergeți voi în locul ei să fiți umiliți cum a fost și ea, și câștigați și voi”, A luat trofeul pentru caz social, nu pentru că a meritat. Emanuel sau Lola trebuiau să câștige. Ei au adus cele mai multe puncte. Dacă ar avea caracter, ar împărți banii cu Emsnuel și Lola (ei au fost de la început)”, “Bravo! Felicitări, Elena! Și multă sănătate familiei și copilașului tău! sunt doar șapte dintre sutele de mesaje la adresa supraviețuitoarei din Republica Dominicană.

UPDATE 00:45 Întrebată de prezentatorul show-ului: Ai fost pusă la pământ de zeci de ori, dar de fiecare dată ai reușit să te ridici. Ai reușit să intri în inimile telespectatorilor și i-ai convins că meriți trofeul din mâinile tale. Elena, ce-i vei povesti, peste ani, fiului tău?”, Elena Ionescu a răspuns: “Că am luptat ca o leoaică pentru copilul ei. Că m-am dăruit și am mers cu un scop precis, dar în același timp prin corectitudine și prin muncă. A fost o cursă tare grea, dar tare frumoas, din care, cu siguranță,  am să-l învăț și pe el. Mă simt mult mai puternică din toate punctele de vedere, pentru a-l ajuta pe el în viață de acum înainte. Nu am cuvinte să vorbesc despre Survivor în acest moment. Voi avea când mă voi trezi din acest vis. Este ceva ireal! Am impresia că n-aș vrea să mă mai trezesc. Această competiție este cea mai supremă lecție de viață pe care am primit-o de la voi și de la Dumnezeu”.

Nu rata: Cine este Elena Ionescu, marea câștigătoare a primului sezon Survivor România! A divorțat de fostul soț înainte să se înscrie la show-ul de la Kanal D

UPDATE 00:38 – Imediat ce Dan Cruceru a anunțat că Elena Ionescu a câștigat primul sezon al emisiunii “Survivor România”, scena a fost luminată de artificii și au curs confetti. Vedeta a izbucnit în lacrimi de fericire și a făcut declarații emoționante.

“Doamne, ce fericire! Nu-mi vine să cred! Îmi pare rău că plâng! Vă mulțumesc din suflet. Nu mai știu de mine. Mama, te iubesc! Vreau să-mi promită Lola, Emanuel și Iancu că vor dansa cu mine la un concert. Oamenii care merită trebuie să rămână împreună. Această emisiune a unit oameni cu caractere frumoase, prin bunătate se ajunge departe. N-am cuvinte! Vreau să mă iertați dacă am supărat sau eranjat pe cineva. Sper că această lecție de viață să o împărtășesc cu toată lumea. Din toată experiența asta, și oamenilor de acasă și celor care mă vor urma de aici înainte, mi-e foarte greu să mai am cuvinte ăn momentul de față. Vă iubesc și vă dăruiesc acest cadou vouă! Mă aplec în fața pubicului! Mulțumesc, Survivor România”, a spus Elena Ionescu după anunțul că este câștigătoarea “Survivor România” 2020.

Elena Ionescu a fost desemnată câștigătoarea primului sezon “Survivor România” © Kanal D
Elena Ionescu a fost desemnată câștigătoarea primului sezon “Survivor România” © Kanal D

UPDATE 00:37 – Elena Ionescu a fost desemnată câștigătoarea “Survivor România” 2020! Cunoscuta cântăreață va pleca acasă cu trofeul de Survivor, dar și cu marele premiu care este în valoare de 250.000 de lei!

Elena Ionescu și Emanuel Neagu, înainte de anunțarea câștigătorului “Survivor România” 2020 © Kanal D
Elena Ionescu și Emanuel Neagu, înainte de anunțarea câștigătorului “Survivor România” 2020 © Kanal D

UPDATE 00:18 – Iancu Sterp a fost următorul finalist, anunțat de Dan Cruceru că a părăsit competiția.

Iancu Sterp, înainte de anunțarea câștigătorului “Survivor România” 2020 © Kanal D
Iancu Sterp, înainte de anunțarea câștigătorului “Survivor România” 2020 © Kanal D

UPDATE 00:11 – Primul finalist care părăsește cursa pentru premiul de 250.000 de lei de la “Survivor România” a fost Lola, a anunțat prezentatorul emisiunii Kanal D.

Pe numele din buletin Lilia Crudu, frumoasa blondă are 32 de ani, este originară din Chișinău, dar locuiește în București. Ea are mai multe profesii: de antrenor personal de fitness, agent de vânzări pentru asigurări de viață și MC, pentru aceasta, muzica este ceva fără de care nu se poate trăi.

Lilia Crudu a fost concurenta care a primit cele mai puține voturi din partea publicului în cadrul finalei “Survivor România” 2020 © Kanal D
Lilia Crudu a fost concurenta care a primit cele mai puține voturi din partea publicului în cadrul finalei “Survivor România” 2020 © Kanal D

UPDATE 00:01 – Dan Cruceru a spus: “Stop vot!” în cadrul ceremoniei din această noapte. Oficial, sesiunea de televoting s-a încheiat.

UPDATE 22:12 – Gazda show-ului i-a anunțat pe finaliști și, totodată, pe foștii concurenți, aflat în cadrul ceremoniei din finală că urmează să fie difuzate imagini amuzante înregistrate pe platourile de filmare de la “Survivor România”.

Prezentatorul a subliniat că unele momente nu au fost difuzate la TV, iar o fostă participantă a reacționat: “Sper că nu atunci când am fost topless!.

UPDATE 22:10 – Karina Fetica și Andrei Ciobanu sunt la fel de îndrăgostiți ca atunci când flacăra iubirii lor s-a aprins în timp ce concurau pentru marele premiu de la “Survivor România”. Ei și ceilalți foști concurenți ai show-ului au urmărit cum a început relația lor în Republica Dominicană.

Dragostea după survivor e fix cum imi imaginam. Din ce în ce mai bine. Am uitat de stresul competiției, de lipsa mâncării. Acum putem să ne facem altfel de planuri, de viitor, ce facem când ajungem acasă. Sunt super împăcată cu ce am făcut aici pentru că noi chiar ieșim super câștigați din competiția asta. ne avem pe noi doi, plecăm cu cel mai tare trofeu de aici, o viață întreagă după survivor, a spus Karina Fetica.

Ulterior, Andrei Ciobanu i-a mărturisit lui Dan Cruceru că este convins că el și iubita lui se vor înțelege de minune pe viitor. Cei doi iubiți se gândesc să se mute împreună în Bacău, orașul natal al tânărului.

Mă uitam și retrăiam emoțiile. Îmi place mult la Karina că e o persoană puternică și la un moment dat spuneam despre ea că e o războinică adevărată, ambițioasă, apoi mi-am dat seama că noi vom merge îmăpreună acasă. Dar, eu zic că ne vom descurca, eu sunt un băiat cuminte, a declarat Andrei Ciobanu.

Karina Fetica și Andrei Ciobanu au vorbit despre povestea lor de iubire, începută pe platourile de filmare de la “Survivor România” și continuată după ce au ieșit din show © Kanal D
Karina Fetica și Andrei Ciobanu au vorbit despre povestea lor de iubire, începută pe platourile de filmare de la “Survivor România” și continuată după ce au ieșit din show © Kanal D

UPDATE 20:26 “Voi, cei de acasă, veți decide cine va ridica trofeul «Survivor România» 2020”, a mai spus prezentatorul Dan Cruceru după ce a anunțat cum pot fi votați finaliștii în cadrul ediției din această seară de la Kanal D.

Vă reamintim că pentru a vă susține concurentul preferat, trebuie să trimiți un SMS la numărul 1230 cu numele celui sau celei pe care îl/o doriți să câștige primul sezon “Survivor România”. Tariful fiecarui SMS este de: 1.19 euro (TVA inclus) și se aplică automat.

Televotingul se desfășoară exclusiv pe teritoriul României, prin intermediul retelelor de telefonie DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone, potrivit kanald.ro. Numele afisate, care pot fi trimite, vor fi: “Elena”, “Emanuel”, “Iancu” și “Lola”.

Dacă vreți ca Emanuel Neagu să câștige primul sezon al emisiunii “Survivor România”, trimiteți textul “Emanuel” la 1230 © Kanal D
Dacă vreți ca Emanuel Neagu să câștige primul sezon al emisiunii “Survivor România”, trimiteți textul “Emanuel” la 1230 © Kanal D

UPDATE 20:24 – În cazul în care vă doriți ca Lilia Crudu, alias Lola, să fie desemnată “Survivor România” 2020 și să  plece acasă cu premiul de 250.000 de lei, trebuie să o votați la numărul notat în imaginea de mai jos, iar în textul SMS-ul scrieți “Lola”.

Așa o puteți vota pe Lola în finala “Survivor România” © Kanal D
Așa o puteți vota pe Lola în finala “Survivor România” © Kanal D

UPDATE 20:24 – Dan Cruceru a spus: “Start vot!” și a explicat cum pot telespectatorii să își voteze favoritul în marea finală de la “Survivor România”.

UPDATE 20:19 – Rând pe rând, Elena Ionescu, Lola, pe numele din buletin Lilia Crudu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp și-au susținut pledoaria pentru care merită să câștige primul sezon al reality show-ului “Survivor România” de la Kanal D. 

“In primul rand, ma simt binecuvantata si privilegiata pentru faptul ca am ajuns pana aici. Consider ca am trecut prin multe si la fel ca toti ceilalti, probabil ca am demonstrat niste lucruri in aceasta competitie. Iar daca publicul simte si considera ca acest titlu mi s-ar potrivi. Cred ca nu mai tine de mine in momentul de fata si imi doresc, asa cum am spus de la inceput, ca cel mai bun sa castige pe dreptate si corectitudine. Va trebui sa acceptam, sa accept situatia si sa ma gandesc ca acest joc mi-a dat cea mai buna lectie de viata”, a dezvăluit cunoscuta cântăreeață.

Următorul care a mărturisit motivele pentru care ar trebui să plece acasă cu marele trofeu de la “Survivor România” a fost Iancu Sterp și a spus: “In primul rand, si eu ma bucur din toata inima ca am ajuns in finala, mi-am indeplinit scopul cu care am ajuns aici, am jucat frumos, am ajuns unde trebuie si mereu am lasat, zic eu, faptele sa vorbeasca pentru mine si nu vorbele. Si de asta am ajuns pana aici. Multumesc din suflet si publicului care m-a sustinut cand a fost nevoie si nu am fost eliminat din competitie.

Acum totul e relativ, sunt in finala, cu cei trei colegi ai mei, sunt bucuros ca am ajuns aici. Imi doresc cum isi doresc si ei, clar, sa castige. Ce o vrea acum publicul sa voteze, va fi corect pentru oricare dintre noi, zic eu, pentru ca fiecare a demonstrat ca este in stare sa supravietuiasca, ca este in stare sa rupa traseele, ca este in stare sa faca foarte mult lucruri, iar experienta de aici ne-a bagat pe toti in toate starile, si de nervi si de bucurie, fericire, extaz, foame, drama. Nici nu stiu ce sa mai zic, nu imi mai gasesc gandurile, cuvintele. Sper din tot sufletul ca mi-am facut fratii mandri. Ii iubesc din toata inima, pe mama mea o iubesc din toata inima, pe tatal meu, pe iubita mea. Sper din tot sufletul ca sunt mandri de mine pentru ca eu cred ca am facut ce trebuie in aceasta competite si de asta am ajuns pana aici”.

“Buna seara, Dan! Buna seara, colegi si fostii mei colegi si adversari! Buna seara si celor de acasa! As vrea sa le multumesc pentru ca m-au salvat de 4 consilii, ne-au votat, asa cum ai spus si tu, ne-au sustinut prin vot. Cu siguranta, toti 4 meritam acest titlu, acest premiu, de asta suntem in finala, de asta suntem aici. Am demonstrat cu totii pe traseu, am demonstrat cu totii in camp. Am trecut de toate greutatile, am trecut de foame, am trecut de frig, am trecut de nesomn, de oboseala. De ce eu? Nu as putea sa raspund de ce eu, stiu cu siguranta, cu totii merita acest premiu. Daca nu o sa il ating eu stiu ca in sufletul meu sunt un survivor, sunt o supravietuitoare pentru familia mea, pentru mama mea in primul rand si sper ca nu i-am dezamagit, nu mi-am dezamagit sustinatorii, nu mi-am dezamagit familia. Sunt mandri de mine. Sunt mandra in primul rand eu de mine si sunt foarte mandra de colegii mei si publicul va decide cine merita Eu sunt fericita si daca iau premiul si daca nu iau premiul, pentru ca noi totii il meritam”, a afirmat Lola.

“Asta e, cred, primul consiliu in care am foarte mari emotii. Nu am mai trecut printr-un consiliu in care sa am emotii. Nu am fost niciodata nominalizat, nu stiu ce fel de sustinere am acasa. De demonstrat, cred ca numai cei de acasa o sa vada daca am demonstrat ce era de demonstrat. Vreau sa imi multumesc mie pentru ce mi-am demonstrat ca pot sa supravietuiesc atat, in camp, cat si social, pe teren. Si inainte sa vin aici mi-am propus o chestie pe care am realizat-o. Mi-am spus ca dintr-un ninja vreau sa devin un samurai si chiar simt ca am facut asta, o simt eu, nu stiu daca altcineva o vede, dar pentru mine asta e un mare lucru si mi-am demonstrat ca orice este posibil, trebuie doar sa te apuci de acea chestie si o sa iti iasa. Daca urmezi pasii, unul cate unul si ai rabdare o sa reusesti. Daca o fi ca castig, o sa fie, nu stiu, practic o sa mi se indeplineasca toate chestiile in care cred”, a declarat Emanuel Neagu.

UPDATE 20:17  “Unul dintre ei va pleca acasă cu marele premiu, iar voi, cei de acasă, aveți putere totală asupra lor. Voi puneți titlul, trofeul, premiul, banii în mâinile unuia dintre cei patru. Voi decideți cine va intra în istoria sau cine va fi doar în finală”, a spus prezentatorul Dan Cruceru.

Elena Ionescu, Lola (Lilia Crudu), Emanuel Neagu și Iancu Sterp, în cadrul ceremoniei din finala “Survivor România” 2020 © Kanal D
Elena Ionescu, Lola (Lilia Crudu), Emanuel Neagu și Iancu Sterp, în cadrul ceremoniei din finala “Survivor România” 2020 © Kanal D

UPDATE 20:01 – Ultima ediție din “Survivor România” 2020 a început. Elena Ionescu, Lola (Lilia Crudu), Emanuel Neagu și Iancu Sterp au devenit nostalgici și se gândesc cum va fi momentul în care își vor relua viețile după ce se vor întoarce acasă, în România, din Republica Dominicană.

Ulterior, ei și-au făcut bagajele și au luat drept amintire câteva obiecte ca să le aducă acasă. Elena Ionescu a ales o cană de tablă în care s-a gătit orezul în timpul competiției “Survivor România”, iar Lola a fost la un pas să izbucnească în plâns.

“Inca nu imi vine sa cred ca plecam. Parca e un vis”, a mărturisit celebra brunetă.

“Nu plecam prin consiliu, plecam toti 4 deodata, plecam in finala”, a afirmat fratele lui Culiță Sterp.

A început finala “Survivor România” 2020 © Kanal D
A început finala “Survivor România” 2020 © Kanal D

Elena Ionescu, Lola (Lilia Crudu), Emanuel Neagu și Iancu Sterp sunt cei patru concurenți de la “Survivor România” care sunt în finală! Ultima ediție a show-ului va începe în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D. Cine va fi desemnat câștigător va primi marele premiu care este în valoare de 250.000 de lei. Toate acestea se vor decide în urma voturilor telespectatorilor. Votul va fi prin SMS, însă, mai multe informații privind acest lucru veți afla în cadrul emisiunii care va fi difuzată în seara aceasta.

Elena Ionescu, Lola Crudu și Emanuel Neagu au intrat în aventura “Survivor România” chiar de la debutul ei pe micile ecrane și, timp de mai bine de patru luni, s-au luptat atât cu propriile echipe, cât și cu adversarii lor ca să ajungă în ultimul act al acestui reality show extrem de supraviețuire în jungla din Republica Dominicană. Nu același lucru îl putem spune și despre fratele lui Culiță Sterp! Și asta pentru că Iancu Sterp a pășit în cursa pentru trofeu și marele premiu la jumatatea competiției de la Kanal D! Totuși, într-un timp scurt, tânărul a dovedit că își merită dreptul de a se afla printre finaliști.

Află și: “Survivor România”, aproape de final. Cristina Șișcanu și-a ales favoritul. “Ar fi cel mai îndreptățit să ia trofeul!”

Lupta dintre cei patru finaliști de la “Survivor România” este foarte strânsă, iar pe social media se dau lupte aprige… învingător la puncte pare a fi Iancu Sterp, iar cea mai mare rivală a lui este faimoasa Elena Ionescu.

“Ce dacă are prea mulți fani, Elena, dar uitați-vă cum joacă Iancu și Eemanuel. Ei ar fi corect să ia premiu cel mare, nu ea”, “Au folosit soundtrack din League of Legends pe final, :)) de la 1:01 incepe pana la final, (Warriors Season 2020 Cinematic)”, “Toți sunt niște luptători”, “Hai Elena, ești o luptătoarre, iei trofeul”, “Nu știu de ce, dar de fiecare data cand ma uit la videoul asta mi se face pielea de gaina.. sa castige cel mai bun!?” sunt cinci dintre comentariile strânse de clipul de mai jos, publicat pe canalul de YouTube al emisiunii “Survivor România”.

Nu rata: S-a aflat deja?! Cine e marele câștigător Survivor România. Surpriza este uriașă

Descoperă și: Se încing spiritele la Kanal D! Cristina Șișcanu și Grațiela Duban, față în față după scandalul de la Survivor România: “Nu știu ce as putea să…”

20 de concurenți au pornit în aventura “Survivor România” de la Kanal D

“Survivor România” este varianta românească a “Survivor Turkey”, formatul turc derivat din celebrul reality show Survivor. Emisiunea a fost lansată în țara noastră pe 18 ianuarie 2020 pe Kanal D România, iar show-ul este prezentat de Dan Cruceru. Premiul pus în joc de producătorii emisiunii este de 250.000 lei (aproapre 50.000 de euro).

Echipa “Faimoșilor” a fost formată din personalități foarte diferite, carismatice, venind din diferite domenii… fie că este vorba de muzică, televiziune, actorie, sport. Aceștia au fost: Cristina Sișcanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicas, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni si Bogdan Vlădau.

Ei sunt concurenții care au făcut parte din echipa “Faimoșii” de la “Survivor România” © wowbiz.ro
Ei sunt concurenții care au făcut parte din echipa “Faimoșii” de la “Survivor România” © wowbiz.ro

Citește și: Ruby, atacată dur de Elena Ionescu la Survivor România: “I-aș da o lecție. I-aș stinge puțin lumina”

Din echipa “Războinicilor” au făcut parte concurenți necunoscuți publicului larg, dar care au cucerit prin determinare și prin poveștile extraordinare de viață. Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala și Emanuel Neagu s-au luptat cu toate forțele ca să ajungă foarte departe în competiția desfășurată în Republica Dominicană.

Cei 10 “Războinici” aleși pentru “Survivor România” 2020 de la Kanal D © wowbiz.ro
Cei 10 “Războinici” aleși pentru “Survivor România” 2020 de la Kanal D © wowbiz.ro

Nu rata: Gest impresionant la Survivor România. Ana Pal i-a cerut scuze public lui Andrei Ciobanu pentru lovitura teribilă pe care i-a dat-o în urmă cu câteva luni

“Abandonați în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost, să își procure hrana, să își găsească aliați în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supraviețuirea. La finele acestor încercări teribile va ramane un singur câștigător. Concurenții se vor lupta nu numai cu condițiile de viată extrem de dure, dar și cu propriile temeri și cu percepția celor din jur”, au dezvăluit surse despre competiția de la Kanal D înainte de ediția de debut, relatează publicația paginademedia.ro.

Ulterior, în competiția “Survivor România” de la Kanal D au mai intrat 9 oameni

În episodul 6 al show-ului, celor 18 concurenți rămași în competiție li s-au alăturat alți trei: Ghiță, Raul și Cornel. Iar în episodul 11, Ana și Alexandra au intrat în jocul pentru miza premiului de aproape 50.000 de euro. Ulterior, în episodul 33, alți patru concurenți au acceptat provocarea sălbatică din Republica Dominicană, respectiv: Sonny, Emy, Iancu Sterp și Alice.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților revoltați.
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie.
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a părut rău o clipă…”
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...