Gest impresionant la Survivor România. Ana Pal i-a cerut scuze public lui Andrei Ciobanu pentru lovitura teribilă pe care i-a dat-o în urmă cu câteva luni

Autor:
Publicat: 06/05/2020 | 19:37
Gest impresionant la Survivor România. Ana Pal i-a cerut scuze public lui Andrei Ciobanu pentru lovitura teribilă pe care i-a dat-o în urmă cu câteva luni

Ana Pal, faimoasa din cadrul emisiunii Survivor România, și-a cerut scuze public în fața Războinicului Andrei Ciobanu, aflat încă în competiția din Republica Dominicană.

În luna februarie, o știre șocantă a ”inundat” publicațiile din România, iar ulterior și pe cele internaționale. Ana Pal, sportiva care a concurat la Survivor România, și-a ieșit din fire într-unul dintre jocurile competiției din Republica Dominicană și, într-un moment de furie, tânăra l-a lovit cu bestialitate, cu capul direct în gură pe Andrei Ciobanu, bărbatul căzând lat la pământ și spărgându-și nasul ulterior.

La câteva luni de la nefericitul eveniment, Ana Pal și Andrei Ciobanu s-au întâlnit, virtual, la ediția de marți seară a emisiunii FanArena, acolo unde au discutat despre întâmplarea care i-a adus în prim plan în trecut.

CITEȘTE ȘI: A doua vedetă din showbiz diagnosticată cu COVID-19? Ruby și-a făcut astăzi testul pentru depistarea noului coronavirus. ”Mă simt rău, prieteni.”

Primul pas spre împăcare a fost făcut, așa cum era corect, de tânăra faimoasă.

„Vreau sa imi cer scuze pentru mica mea parte de vina si vreau sa vad daca Andrei imi accepta scuzele!”, a spus Ana Pal.

Andrei Ciobanu i-a răspuns cu promptitudine.

CITEȘTE ȘI: Primele imagini realizate de procurori în casa Mădălinei Manole! Ce au fotografiat în baia artistei e cutremurător

„Normal ca iti accept scuzele. Pentru mine a fost ceva neprevazut, nu ma asteptam sa se intample lucrul asta!  Eu am incercat cu multi din adversari sa ii fac sa cedeze!”, a subliniat fostul razboinic care, retrospectiv privind, regreta ca acel moment a întrerupt evoluția Anei Pal la Survivor Romania.