“Survivor România”, aproape de final. Cristina Șișcanu și-a ales favoritul. “Ar fi cel mai îndreptățit să ia trofeul!”

Publicat: 27/05/2020 | 12:16

“Survivor România” a intrat în linie dreaptă şi nu mai este mult până când vom afla cine este câştigătorul marelui premiu. Rămâne de văzut dacă va triumfa un Faimos sau un Războinic. Până atunci, Cristina Șișcanu și-a ales favoritul.

VEZI AICI: SE ÎNCING SPIRITELE LA KANAL D! CRISTINA ȘIȘCANU ȘI GRAȚIELA DUBAN, FAȚĂ ÎN FAȚĂ DUPĂ SCANDALUL DE LA SURVIVOR ROMÂNIA: „NU ȘTIU CE AS PUTEA SĂ…”

Toți sunt buni, dar mie mi se pare că Emanuel ar fi cel mai îndreptățit să ia trofeul. A fost foarte bun în competiție până acum”, a anunțat Cristina Șișcanu pe contul personal de socializare.

Cristina Șișcanu a părăsit “Survivor România” după ce colegii ei din echipa Faimoșilor au propus-o spre eliminare alături de Elena Ionescu și Asiana Peng.

“A fost o experiență interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc. Din păcate nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni. Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul «Survivor». Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit. Trebuie să ne despărțim, asta e viața”, a scris Cristina Șișcanu în cadrul ceremoniei de eliminare de la “Survivor România”.

Survivor România
Emanuel Neagu, favoritul Cristinei Șișcanu la Survivor România

Finala “Survivor România” va avea loc pe 30 mai

Marea finală a “Survivor România” va avea loc pe 30 mai, de la ora 20.00, pe Kanal D. Câştigătorul va fi ales direct, prin votul publicului.

VEZI AICI: ELIMINATĂ DE LA “SURVIVOR ROMÂNIA”, GRAȚIELA DUBAN A REVENIT ÎN ȚARĂ. “LUMEA PE CARE AM LĂSAT-O, AM REGĂSIT-O CU FUNDUL ÎN SUS!” CUM AU SURPRINS-O SOȚUL ȘI FIUL

“Mai e foarte puțin până vom află câștigătorul acestei competiții. Este impresionantă evoluția acestor concurenți, i-am urmărit de-a lungul timpului, in diverse ipostaze, i-am simțit cât efort depun pentru a se autodepăși. Îi respect pe toți și îmi doresc să câștige cel care merită cel mai mult acest trofeu”, a declarat prezentatorul emisiunii, Dan Cruceru.