S-a aflat deja?! Cine e marele câștigător Survivor România. Surpriza este uriașă

Publicat: 30/05/2020 | 15:56
S-a aflat deja?! Cine e marele câștigător Survivor România. Surpriza este uriașă

Sâmbătă seară, începând cu ora 20.00, fanii emisiunii Survivor România, difuzat la Kanal D, vor afla cine este mare câștigator al primului sezon din cel mai dur reality show de la noi din țară. În marea finală s-au calificat sunt Lola Crudu, Elena Ionescu, Emanuel Neagu si Iancu Sterp.

Dintre ei, doar unul va pleca acasă cu marele premiu de 250 de mii de lei, după patru luni de concurs. Mai sunt doar câteva ore până la startul competiției din Republica Dominicană, împătimiții emisiunii îi acuză pe reprezentanții postului TV că ar fi trucat marea finală, așa cum au făcut și în urmă cu un an, dar la Exatlon.

Atunci telespectatorii au trimis mii de reclamații la CNA pentru a reporta neregula. Alin Andronic avea să piardă premiul de 100.000 de euro de la Exatlon în favoarea a impus-o pe colega sa Beatrice Olaru drept câștigătoare, deși în mod normal aceasta nu ar fi avut nicio șansă, la capătul unei probe trucate.

Pe cine ar fi ales câștigător

Surse din auturajul Kanal D, citate de VoxBiz, au dezvăluit că producătorii ar fi decis ca Iancu Sterp să fie marele câștigător al Survivor România, deși competiția nu s-a încheiat. Motivul este unul destul de simplu, audiență și bani. Cântăreții de manele Culiță Sterp și Jador sunt artiști pe care publicul postului TV îi plac.

Concret, fanii show-ului au acuzat că Iancu este intens promovat de Kanal D, ceea ce nu s-a întâmplat cu un alt concurent, Andi deși ambii aveau același profil. Mai mult, au fost voci în online care au susținut că Andi a fost eliminat din competiție tocmai pentru a-i face lui loc lui Iancu, un personaj similar.

Iancu este erou, Andrei Ciobanu personaj „negativ”

În timp ce Iancu este arătat ca un tânăr moral și integru, Andrei este prezentat ca un pervers imoral, lipsit de scrupule. Publicul mai puțin educat, nu face diferența de cele mai multe ori.

După ce a fost mult timp a fost cel mai bun din concurs fără niciun dubiu, Andrei a fost brusc prezentat de Kanal D ca un pion otrăvit, deși el a dus greul în concurs, fiind pe locul 1 ca procentaj întreaga emisiune.

Acesta era favorit la marele premiu, dar cum Iancu trebuia să câștige, pare că se scenariul prinde contur. După ceva probleme de sănătate, Andrei a început să joace mai slab în concurs și până la urmă a fost eliminat.

Tatăl lui Andrei s-a revoltat pe Facebook și a acuzat postul turc de televiziune de manipulare grosolană. Rămâne de văzut dacă cei de la Kanal D vor reconsidera totul și vor lăsa jocul liber.

Cum se votează în finala Survivor România

Telespectatorii vor avea un rol extrem de important, acestia alegand castigatorul Survivor Romania 2020. Modalitatea de vot va fi comunicata in timpul difuzarii reality-ului de Dan Cruceru. Votul va fi prin SMS, însă toate detaliile le puteţi vedea în timpul emisiunii de la Kanal D, scrie ȘtirileKanald.

După patru luni de condiții vitrege și competiții care le-au pus la încercare nu doar condiția fizică, ci și mușchii, patru concurenți au rămas să-și dispute finala Survivor România și să lupte pentru marele premiu de 250.000 de lei.

Cine sunt finaliștii de la Survivor România

Elena Ionescu a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă. Avea doar șase ani când a pășit prima dată pe o scenă, a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale. Este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școală Populară de Artă, Secția Canto și Teatru. În 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formației Mandinga.

Emanuel Neagu are 23 de ani și este dansator profesionist.Este originar din Cocorastii Colț, județul Prahova, dar locuiește în București. A încercat toate sporturile, însă marea lui pasiune a fost dansul, care i-a devenit și profesie.

Iancu Sterp, fost concurent la Puterea Dragostei, este fratele celebrului Culita Sterp. „Nu pot să spun că am plecat neapărat de la confort pentru că eu am o fermă de oi și vara le ducem la munte și vrând, nevrând, nu am tot timpul oameni și așa că sunt nevoit să merg și eu acolo și să dorm într-o baracă poate mai rea decât asta unde am venit aici.

Unde sunt și șobolani și e frig, plouă, deci sunt obișnuit cu condițiile, asta nu o să fie greu pentru mine”, a spus Iancu Sterp când a intrat în concurs la Survivor România.

Lola este o tânăra de 32 de ani din Chișînău care locuiește de 12 ani în București. Este antrenor personal de fitness, agent de vânzări pentru asigurări de viață și MC, pentru că muzica este ceva fără de care nu poate trăi.