Elena Ionescu și Emanuel, idilă secretă la Survivor România?! Cum s-au dat de gol cei doi concurenți de la Kanal D: „Este o femeie…”

Autor:
Publicat: 01/06/2020 | 07:38
Elena Ionescu și Emanuel, idilă secretă la Survivor România?! Cum s-au dat de gol cei doi concurenți de la Kanal D: „Este o femeie…”

La Survivor România nu a fost vorba doar despre putere și depășirea cu brio a probelor pentru a ajunge la marele premiu, ci și despre…dragoste! Între Elena Ionescu și Emanuel se pare că există o relație mai mult decât amicală și colegială, iar gesturile i-au dat de gol pe cei doi. 

Elena de la Survivor România se pare că nu s-ar bucura doar de titlul de marele câștigător al competiției, ci și de simpatia lui Emanuel, cel care nu s-a temut să spună lucrurilor pe nume.

NU RATA – ELENA IONESCU, MĂRTURII DUREROASE DESPRE FILMĂRILE DE LA SURVIVOR ROMÂNIA! CE PLANURI ARE CU COSTUMUL DE BAIE: “CÂND TRĂIAM ACOLO ȘI MĂ UITAM LA EL, MI SE FĂCEA…”

Cei doi concurenți au fost dați de gol de câteva gesturi că ar fi mai mult decât colegi, iar fanii din mediul online s-au arătat a fi extrem de încântați de acest lucru. Mai exact, la un moment dat, Elena a fost la un pas de a-l săruta pe Emanuel, iar acesta nu a avut nicio reținere să spună lucruri frumoase despre ea, printre ele menționând și faptul că artista este „genul lui de femeie”.

Emanuel, fermecat de Elena Ionescu

De fiecare dată când s-a aflat în preajma ei, Emanuel a sorbit-o din priviri pe Elena Ionescu, fără ca măcar să-i pese că ceilalți concurenți, dar și telespectatorii ar putea să creadă că între ei ar fi mai mult decât o relație de colegialitate și prietenie.

CITEȘTE ȘI – ELENA IONESCU FACE LUMINĂ! VEDETA A DEZVĂLUIT MOTIVUL DIN CAUZA CĂRUIA S-A ÎNGRĂȘAT LA SURVIVOR ROMÂNIA. „AM AVUT O SERIE DE…”

Mai mult, Emanuel a vorbit extrem de frumos despre Elena Ionescu, spunând că este genul lui de femeie.

„Este o femeie foarte frumoasă, interesantă, o mamă foarte foarte puternică, îmi place de ea! Este un om pe care l-am apreciat în concurs, dar și în camp de când taberele s-au reunit. Am încercat să mă apropii de ea, ba cu o glumiță, ba cu o vorba bună, poate, poate…Este genul meu de femeie, recunosc. Din nefericire, nu s-a uitat la mine deloc. Ghinionul meu, poate pentru că sunt prea mic, ea fiind cu 10 ani mai mare decât mine, nu știu care-i cauza. Însă, peste toate, indiferent de ce ne oprește, îmi place Elena” a spus Emanuel, la testimoniale.