Elena Ionescu, mărturii dureroase despre filmările de la Survivor România! Ce planuri are cu costumul de baie: “Când trăiam acolo și mă uitam la el, mi se făcea…”

Publicat: 31/05/2020 | 22:51

Elena Ionescu a făcut mărturii dureroase despre filmările de la “Survivor România”. Dezvăluirile au fost făcute “la cald”, imediat după ce a primit trofeul de Supraviețuitoare din Republica Dominicană și, totodată, marele premiu în valoare de 250.000 de lei. În timpul declarațiilor, ea a spus și ce planuri are cu celebrul costum de baie, având în vedere că mulți dintre susținătorii săi și-ar dori să-l cumpere, așa cum au făcut în cazul celorlalți foști concurenți ai show-ului de la Pro TV.  

Nu rata: Un fost concurent de la Survivor România, implicat într-un accident teribil: “Mașina era…”

Elena Ionescu, mărturii dureroase despre filmările de la “Survivor România”

Finala primului sezon “Survivor România” a fost una maraton… Și, după ce s-a încheiat ceremonia de premiere, Elena Ionescu a fost invitata lui Cosmin Cernat, care a așteptat-o pe ea, dar și pe ceilalți trei finaliști ai show-ului în platoul emisiunii “Fun Arena”, unde au oferit primele reacții după marea finală de la “Survivor România” 2020. Ulterior, la “Ștafeta Mixtă” a fost doar câștigătoarea competiției de la Kanal D, care a dezvăluit că, în unele momente trăite în Republica Dominicană, a avut sentimente de repulsie față de propria persoană.

“Am trecut prin foarte multe momente în cele cinci luni în care am stat în Republica Dominicană, privată de comunicarea cu oamenii mei dragi de acasă, privată de condiții de trai, fiindcă nu aveam ce mânca în multe zile, dormeam pe scândură și apoi alergam pe trasee, poate fără vlagă. Însă niciodată nu m-am dat deoparte, am mers chiar și într-un picior pe probe. Iar seara aceasta, când am luat trofeul, parcă nu îmi vine să cred că este real. Am niște trăiri pe care nu le pot descrie în cuvinte, sunt foarte fericită. Am învățat acolo sâ fiu mai tolerantă, mai bună”, a declarat câștigătoarea “Survivor România” 2020 în cadrul emisiunii “Ștafeta Mixtă”.

Citește și: Elena Ionescu face lumină! Vedeta a dezvăluit motivul din cauza căruia s-a îngrășat la Survivor România. “Am avut o serie de…”

Întrebată dacă renunță sau nu la celebrul costum de baie purtat în cadrul probelor desfășurate la mii de kilometri distanță de România, Supraviețuitoarea Româncă din Republica Dominicană a mărturisit: “Domne, am zis că nu am să îl mai îmbrac niciodată, dar această finală a venit cu șansa de a-l mai purta din nou. Acum este însă o altă senzație decât cea din Republica Dominicană. Mă simt foarte bine, fiindcă știu că nu o să mai intru pe traseu și când stau în el este minunat. Și…când sunt și spălată. Atunci, când trăiam acolo și mă uitam la el, mi se făcea lehamite. La un moment dat, nu știu, simțeam că mă urăsc pe mine, din pricina faptului că nu pot să fiu curată, nu pot să mă spăl bine. Noi acolo ne spălam în apa mării sau improvizat din apa râului…e foarte greu să menții o igienă, și ai o stare de disconfort foarte mare. De aceea, și multe persoane clachează sau obosesc din această pricină. E foarte, foarte greu,să stai patru luni și jumătate în aceași ținută. Azi, am crezut că o să mă dezic de ea și o să mă schimb, dar am stat cu el până la ultima zi. L-aș da, dacă și l-ar dori cineva foarte tare, dar în același timp, nu știu, vreau să îl păstrez ca o amintire frumoasă”.

Descoperă și: De ce era poreclită Elena Ionescu “ultima virgină din showbiz”. La ce vârstă înaintată și-a pierdut fecioria și cu cine

Elena Ionescu are un băiat cu fostul soț, modelul Dragoș Răzvan Stanciu

La finalul verii lui 2019, cântăreața a divorțat de Dragoș Răzvan Stanciu, bărbatul cu care are un băiețel superb. Răzvan a venit pe lume pe 3 august 2018, iar părinții lui au fost extrem de fericiți în ziua în care l-au ținut pentru prima dată în viață. Din nefericire, mariajul celor doi a întâmpinat situații delicate, care au dus la separarea în secret. Despre motivul despărțirii, bruneta nu a spus nimic, însă a subliniat că povestea lor de iubire a evoluat foarte repede și că… este de părere că “oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște”. La scurt timp după divorț, fostul soț al vedetei s-a împăcat cu fosta iubită.