Elena Ionescu face lumină! Vedeta a dezvăluit motivul din cauza căruia s-a îngrășat la Survivor România. „Am avut o serie de…”

Autor:
Publicat: 31/05/2020 | 18:11

Elena Ionescu este marea câștigătoare Survivior România. După ce a trecut prin tot felul de probe și mai multe scandaluri pe care le-a avut cu unii dintre concurenți, vedea a reușit să iasă învingătoare, ridicând, sâmbătă seara, trofeul show-ului.

Însă, după experiența din Republica Dominicană, Elena nu a plecat acasă doar cu titlul de câștigător, ci și cu câteva kilograme în plus. Deși în ultima perioadă a trăit în condiții extrem de dure, iar singurele alimente pe care le-a mâncat, în majoritatea timpului, au fost orezul și nuca de cocos, vedeta s-a îngrășat vizibil.

Viața în cadrul competiției nu a fost ușoară, mai ales din cauza condițiilor aspre, deși majoritatea colegilor săi au slăbit, din cauza lipsei de hrană, într-un mod aproape inexplicabil, Elena Ionescu a reușit să câștige câteva kilograme în plus. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE ELENA IONESCU, MAREA CÂȘTIGĂTOARE A PRIMULUI SEZON SURVIVOR ROMÂNIA)

Pentru că toată lume se întreabă cum acest lucru a fost posibil, cântăreața a vorbit despre experiența ei în cadrul acestui show și a explicat  cum a ajuns să se îngrașe, deși a trăit în mare parte din timp cu orez și nuca de cocos.

„Nu a fost ușor, am avut o serie de dereglări hormonale. Lumea întreba de ce m-am îngrășat acolo, când ar fi trebuit să slăbesc. Organismul meu a fost dat peste cap, nu poți controla acest lucru. Așa am ajuns să mă îngraș. Și eu și Lola. Amândouă am intrat mai slabe în concurs, a declarat Elena Ionescu în finala Survivor România.

Revoltă după ce Elena Ionescu a câștigat Survivor România

Un scandal de proporții a izbucnit pe rețelele sociale după ce marele câștigător Survivor România a fost anunțat. Fanii emisiunii s-au revoltat și au spus că alți concurenți meritau cu mult mai mult trofeul dificilei competiții. (VEZI ȘI: ADEVĂRUL A IEȘIT LA IVEALĂ! A FĂCUT SAU NU AMOR ELENA IONESCU CU SONNY FLAME LA SURVIVOR ROMÂNIA)

Astfel, aceștia s-au împărțit în două tabere după ce au aflat că Elena Ionescu a câștigat finala. În timp ce unii au felicitat-o pentru că a reușit să obțină trofeul impresionant și marele premiu, alții au criticat-o dur și au acuzat postul de televiziune că a măsluit voturile.