Adevărul a ieșit la iveală! A făcut sau nu amor Elena Ionescu cu Sonny Flame la Survivor România

Publicat: 31/05/2020 | 13:44
Adevărul a ieșit la iveală! A făcut sau nu amor Elena Ionescu cu Sonny Flame la Survivor România

În cadrul competiției de la Survivor România 2020, Elena Ionescu a avut parte de tot felul de momente, inclusiv de controverse. Totul se petrecea, în urmă cu o lună, atunci când artista se apropiase de Sonny Flame.

Momentul concidea cu accidentarea lui Sonny Flame. Dacă până atunci Elena alegea să doarmă cu prietena ei, Asiana, acum se pare că lucrurile s-au schimbat, căci artista a preferat să-și petreacă noaptea în compania lui Sonny Flame. Pe deasupra, Elena a avut numai cuvinte de laudă la adresa artistului, după ce acesta a adus două puncte echipei.

Citește și: De ce era poreclită Elena Ionescu „ultima virgină din showbiz”. La ce vârstă înaintată și-a pierdut fecioria și cu cine

„Cu o seară înainte l-am simțit că îl doare foarte tare mâna și cu toate astea că își dorește foarte tare să intre, să ne ajute, să nu rămână pe tușă, ceea ce e foarte important. Are o ambiție și își trece peste durere și peste orice ca să ne fie tuturor bine și să nu pară genul care se exclude…”, a spus Elena despre Sonny Flame, în fața întregii echipe.

Care este adevărul de fapt

După apariția zvonurilor în mass-media, Elena Ionescu și-a dorit să explice telespectatorilor, colegilor de echipă, dar și adversarilor: „Sonny este un om care ar putea face pe oricine mândru, ar merita să rămână în competiție pentru caracterul frumos și de luptător. Eu sper să fie ok echipa, acum plâng și-mi dau seama de o greșeală pe care am făcut-o. Lui Ghiță i-a ieșit strategia.

Eu am greșit că n-am fost atentă la detalii. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, la asemenea mizerii. Sonny este un om deosebit, cu o soție foarte frumoasă. Niciodată nu aș interveni într-o familie cu copii.

Știu ce înseamnă acest lucru, și eu am fost trădată, așa că, nu aș face așa ceva. Respect asemenea lucruri, numai că aici, văd atâta răutate, încât ajung pur și simplu să cedez”, a declarat Elena Ionescu, cu lacrimi în ochi, atunci când cei doi au fost propuși spre eliminare.

„Noi am fost de la început apropiați, am fost priviți ca pe niște ținte. Eu am fost mereu în preajma Elenei, ei au vrut să ne înlăture pe amândoi, începând cu mine”. 

N-am cum să mint să spun că nu mi-aș dori să rămân în competiție. Mi-am dorit foarte mult. Aș pleca cu un gust amar. Sper că nu mi-am dezamăgit fetița și soția”, a spus și Sonny Flame.

Elena Ionescu a câștigat Survivor România 2020

Pronosticurile făcute pe social media s-au adeverit în privința cântăreței Elena Ionescu, aflată printre finaliștii “Survivor România”! Vedeta a fost cea mai votată în cadrul ultimei ediții a emisiunii de la Kanal D, iar Emanuel Neagu a urmat-o în acest clasament. Pe locul 3 s-a aflat Iancu Sterp, iar pe locul 4, Lilia Crudu, alias Lola. În rândurile de mai jos, veți afla câteva aspecte importante despre câștigătoarea primului sezon “Survivor România”, moderată de prezentatorul Dan Cruceru.

În vârstă de 32 de ani, Elena Ionescu s-a născut în Caracal, unde a absolvit cursurile Colegiului Național “Ioniță Asan”. După ce a venit în București, ea și-a continuat studiile artistice cu profesori de canto și instructori de dans.

Înainte să devină solista trupei Mandinga, tânăra a participat la foarte multe concursuri, festivaluri și emisiuni TV, printre care se numără: “Atenție se cântă” de pe TVR2; “Sunetul muzicii” de la TVR Craiova. Ea a câștigat mai multe premii în muzică și a absolvit cursuri de modelling în Craiova.

Elena Ionescu, criticată după ce a câștigat Survivor România

Anunțul că Elena Ionescu este câștigătoarea “Survivor România” 2020 i-a înfuriat pe mulți dintre fanii emisiunii de la Kanal D, iar unii dintre ei și-au arătat nemulțumirea pe rețelele de socializare, unde au scris comentarii acide la adresa vedetei.

„Băi, frate, trebuia să se lupte pentru premiul ăsta pe traseu, nu prin voturi… asta e cea mai slabă dintre cei finaliști”, “Iancu merita să câștige, manevră Kanal D, când vreodată este mai bună Elena pe plan sportiv decât Iancu, nu sunteți corecți…”, “O porcărie de concurs, așteptăm o săptămână să vedem ce?!

Cum sunt eliminați niște concurenți puternici prin niște voturi??”, “Băi. oameni buni. ce ați văzut voi la Elena?! Că, în ultima vreme, n-a mai adus puncte deloc…. Și nici nu merita să ajungă în finală ea… Dar, cel mai corect era să se joace pe traseu și cine-i cel mai bun să câștige… După părerea mea, daca tot au ieșit Ghiță și Cezar…

Nu rata: Cine este Elena Ionescu, marea câștigătoare a primului sezon Survivor România

Ar fi trebuit să câștige Emanuel”, “A fost făcut totul la mișto! Mă așteptăm să câștige IANCU, nu Elena!!!! Iancu chiar a fost un luptător!!! Huooo numai fake-uri faceți!!!” sunt doar cinci dintre sutele de mesaje la adresa supraviețuitoarei din Republica Dominicană.

Citește și...