Cel mai intim secret al Elenei Ionescu. Au apărut imagini cu proaspăta câștigătoare Survivor România dezbrăcată

Publicat: 31/05/2020 | 09:54

Acum că este fericita căștigătoare a minunatului trofeu de la Survivor România, ies la iveală și amănunte mai puțin știute despre Elena Ionescu. În trecut, pe când declara că este încă o fată virgină, frumoasa cântăreață incita bărbații cu ședințe foto… nud!

La începutul carierei sale în trupa Mandinga, mama Elenei, Constantina, profesor inginer în tehnologia industriei uşoare, a dat-o de gol în privința purității sale. Aceasta și-a apărat fiica precum o leoaică în fața presei.

CITEȘTE ȘI: Scandal monstruos după ce Elena Ionescu a câștigat Survivor România. Postul Kanal D, acuzat că a „măsluit” SMS-urile

„Toată lumea spune de fata mea că are iubit. Da, are un prieten, Marian, şi se înţeleg foarte bine, dar nu e şi iubitul ei. Iubit înseamnă altceva, adică să te gândeşti la măritat sau să te tăvăleşti prin cearşafuri. Or, fata mea nu face aşa ceva. Ea s-a dus la Bucureşti să facă o carieră în muzică, nu pentru sex”, a declarat mama Elenei, potrivit click.ro

Atât mama, cât și tatăl ei, Corneliu Ionescu, ofiţer în rezervă al Armatei Române, au crescut-o cum au putut mai bine, după reguli stricte, astfel că Elena era cunoscută ca fiind una dintre cele mai cuminţi fete de prin oraş.

CITEȘTE ȘI: Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, dezvăluiri incendiare: ”Am avut virusul Dengue” + ”Mi-am schimbat pielea de 3 ori!”

Cu toate acestea, virgină sau nu, Elena Ionescu a căzut pradă obiceiurilor lumii mondene de la București. A făcut o ședință foto de toată frumusețea.

În 2011, după multe insistențe probabil, Elena a făcut un pictorial pentru revista FHM, în care apărea aproape goală și își arăta corpul fără retușuri.

CITEȘTE ȘI: Catrinel Sandu și soțul ei, Steve Schroeter, și-au cumpărat casa visurilor în Florida! Primele imagini cu superba locuință

Abia in 2012, cÂnd trupa Mandinga se pregătea sa plece la Eurovision, s-a revenit la ideea că Elena era încă virgină, deși avea 25 de ani.