Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, dezvăluiri incendiare: ”Am avut virusul Dengue” + ”Mi-am schimbat pielea de 3 ori!”

Publicat: 31/05/2020 | 09:14
Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, dezvăluiri incendiare: ”Am avut virusul Dengue” + ”Mi-am schimbat pielea de 3 ori!”

Dan Cruceru, prezentatorul realityshow-ului Survivor România 2020, de pe Kanal D, a făcut dezvăluiri incendiare, odată cu runda finală a competiției filmată în Republica Dominicană. Cruceru spune că a avut virusul Dangue și că a fost ars de soare, așa că i s-a jupit pielea de cinci ori.

CITEȘTE ȘI: CINE A CÂȘTIGAT SURVIVOR ROMÂNIA DE PE KANAL D – LIVE UPDATE

Momente teribile a trăit prezentatorul ”Survivor România 2020”, Dan Cruceru, în perioada filmării emisiunii care a captivat zeci de mii de români. În prima lună, el a fost infectat cu virusul Dengue, pe care l-a luat după ce a fost pișcat de un țânțar. „A fost cel mai mare proiect pentru mine, dar și cel mai greu. Când am venit în emisiune, în prima lună, am avut Dengue, m-a pișcat un țânțar care avea acest virus. Am avut noroc de o echipă de medici foarte bună, care m-a pus pe picioare câteva zile.

NU RATA: CÂȚI BANI A ÎNCASAT MARELE CÂȘTIGĂTOR AL PRIMULUI SEZON SURVIVOR ROMÂNIA

Până m-am adaptat la această țară am slăbit vreo 7 kg. Pe traseu m-am confruntat cu aceleași condiții meteo ca și voi. M-a ars soarele, am schimbat pielea de cinci ori până acum. Cireașa de pe tort, doar mie mi s-a întâmplat: vocea. Mi-am pierdut-o de zeci de ori. Mi-a fost foarte greu, dar în același timp mi-a plăcut enorm”, a declarat prezentatorul emisiunii Survivor România 2020.

Prezentatorul Dan Cruceru a anunțat: Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România 2020”

Elena Ionescu este câștigătoarea “Survivor România” 2020! Cunoscuta cântăreață a pleat acasă cu trofeul, dar și cu 250.000 de lei. Imediat ce Dan Cruceru a anunțat că Elena Ionescu a câștigat primul sezon al emisiunii “Survivor România”, scena a fost luminată de artificii și au curs confetti. Vedeta a izbucnit în lacrimi de fericire și a făcut declarații emoționante.

VEZI AICI: Finala „Romanii au talent” a stabilit audiențe record! Emisiunea s-a clasat pe primul loc în preferințele telespectatorilor

“Doamne, ce fericire! Nu-mi vine să cred! Îmi pare rău că plâng! Vă mulțumesc din suflet. Nu mai știu de mine. Mama, te iubesc! Vreau să-mi promită Lola, Emanuel și Iancu că vor dansa cu mine la un concert. Oamenii care merită trebuie să rămână împreună. Această emisiune a unit oameni cu caractere frumoase, prin bunătate se ajunge departe. N-am cuvinte! Vreau să mă iertați dacă am supărat sau eranjat pe cineva. Sper că această lecție de viață să o împărtășesc cu toată lumea. Din toată experiența asta, și oamenilor de acasă și celor care mă vor urma de aici înainte, mi-e foarte greu să mai am cuvinte ăn momentul de față. Vă iubesc și vă dăruiesc acest cadou vouă! Mă aplec în fața pubicului! Mulțumesc, Survivor România”, a spus Elena Ionescu.