Catrinel Sandu și soțul ei, Steve Schroeter, și-au cumpărat casa visurilor în Florida! Primele imagini cu superba locuință

Publicat: 30/05/2020 | 23:46

Fericirea a depășit cotele maxime în familia Catrinel Sandu – Steve Schroeter! Cei doi au reușit să își cumpere casa visurilor în Florida și au împărtășit bucuria lor cu apropiații și fanii. Cu toții i-au felicitat pentru noua locuință în care vor continua să își scrie povestea de iubire. În plus, avem primele imagini cu superba locuință pe care le-a publicat chiar frumoasa româncă.

Citește și: Catrinel Sandu și-a surprins partenerul cu o declarație de iubire emoționantă! Toți i-au felicitat pentru povestea lor 

Catrinel Sandu și soțul ei, Steve Schroeter, și-au cumpărat casa visurilor în Florida

Catrinel Sandu și Steve Schroeter au devenit de curând proprietarii unei vile cochete din TPC Prestancia, un cartier rezidențial din orașul Sarasota, statul american Florida. Cei doi soți s-au fotografiat în fața casei și au dat minunata veste.

“We did it 😘Thank you God 🙏we got our dream house ❤️ (n.r.: Am reușit 😘 Îți mulțumim, Doamne 🙏 Avem casa visurilor noastre ❤️)”, a scris românca pe contul ei de Instagram, unde a publicat imaginile de mai jos.

Sara și Lara, fiicele vedetei din mariajul cu Gabriel Trifu, sunt și ele foarte încântate de noua locuință. Adolescentele se înțeleg de minune cu cei doi frați vitregi. Steve Schroeter are doi băieți dintr-o relație anterioară.

Nu rata: Catrinel Sandu, primele declarații după ce a făcut nuntă în S.U.A: “S-a lăsat cu plânsete”

Masajele susținătorilor lor nu au întârziat să apară.

“Felicitări! Și visul continuă întotdeauna lângă un om care te iubește și te înțelege! Sănătate să aveți cu toții!”, “Preț? Super!👍”, “Să fiți fericiți în ea 🤗”, “Felicitări! Extraordinară! Avem nevoie de un tur virtual!!!!!!❤️”, “O meritați, iubire!!! ❤️❤️❤️” sunt doar cinci dintre comentariile strânse de postarea lui Catrinel Sandu.

Află și: Mama lui Catrinel Sandu a împlinit 70 de ani. Mesaj dureros postat de Mia, părintele vedetei, la doar câteva zile după ce soțul i-a murit

Catrinel Sandu a devenit soția lui Steve Schroeter pe 11 noiembrie 2019, însă, frumoasa româncă a făcut publice primele poze din ziua nunții la două zile de la fericitul eveniment. Americanul este medic stomatolog și tată a doi băieți, pe care îi are dintr-o relație anterioară. Talentata coregrafă a fost cerută de soție de actualul partener în vara lui 2018 și, ulterior, s-au căsătorit în secret. Ei locuiesc în Sarasota, Florida. Sara și Lara, fiicele vedetei, se înțeleg foarte bine cu tatăl vitreg.