Ce mesaj i-a trimis Catrinel Sandu soțului ei american

Publicat: 17/11/2019 | 19:25

Catrinel Sandu s-a căsătorit cu Steve de curând, iar vedeta a ținut să-I declare dragostea în văzut prietenilor celor doi. Astfel, Catrinel i-a transmis un mesaj scurt, dar grăitor, pe rețeaua de socializare.

Cei doi s-au căsătorit religios în cadrul unei ceremoni organizate pe plajă, după ce în urmă cu o lună au fost la Starea Civilă. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI DE LA NUNTA LUI CATRINEL SANDU CU STEVE SCHROETER! CUM ARATĂ ROCHIA DE MIREASĂ ȘI GESTUL ROMANTIC FĂCUT PENTRU SOȚUL EI)

Proaspăta soție a publicat o fotografie pe pagina sa de socializare în care este surprinsă îmbratișată altături de soțul ei. ”Te iubesc ❤️”, a scris Catrinel în dreptul pozei care spune totul despre relația celor doi.

Ce a spus Catrinel Sandu după căsătorie

”Sunt Catrinel Sandu, o să iau și numele soțului, dar aici nu este obligatoriu. Voi face și acest lucru, dar după nuntă, că este un proces mai lung. Sandu va rămâne, că m-am zbătut tare să-mi reacapăt numele. A fost o ceremonie diferită, e o chestie foarte simplă. Aici lucrurile sunt mai simple. Trebuie să faci un curs înainte de a te căsători, se face online. Am fost numai noi doi, singuri…am semnat foaia”, au fost cuvintele vedetei.

Catrinel Sandu și americanul Steve, cununie cu 100 de invitați

Pe 11 noiembrie, Catrinel Sandu s-a cununat religios cu Steve. La nuntă au fost în jur de 100 de invitați. Toată lumea a petrecut 3 zile, au avut diverse activități și au stat în căsuțe pe plajă, într-un resort din S.U.A.  (NU RATA: CUM A FOST CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE CATRINEL SANDU! MAMA EI A DEZVĂLUIT TOTUL)

”Am avut 3 zile de petrecere, 3 zile în care am petrecut alături de oamenii dragi care au venit o parte din România şi ceilalţi care au zburat din mai multe locuri ale Americii, din alte state. Prima seară a fost un reherseal, o repetiţie se numeşte la ei, iar următoarea seară a fost o seară românească, în care toată familia lui Steve a fost alături de noi şi câţiva prieteni de aici foarte apropiaţi şi am reuşit aşa oarecum să îi introducem în spiritul nostru.

Am avut o seară românească în care am gătit mici, am făcut grătar şi în care i-am învăţat hore şi braşoveancă, adică am încercat aşa să îi învăţăm puţin să aibă o idee la ce să se aştepte de la nuntă, dar a fost o super. Locaţia a fost una de poveste. O nuntă diferită, cel puţin pentru cei din România, faţă de nunţile noastre. Şi ceremonia a fost una total diferită. Ne-am spus jurăminte, ceea ce şi pentru mine a fost diferit şi altfel, pentru că nu am mai făcut niciodată chestia asta. S-a lăsat cu plânsete la un moment dat. Steve a plâns la ceremonie”, a mărturisit Catrinel Sandu pentru Agenția VIP.

Cum l-a cucerit pe Steve

Catrinel Sandu trăiește o poveste de dragoste cu Steve, un medic stomatolog, după divorțul de Gabriel Trifu. Fosta “bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor a povestit cum a început relația și ce a simțit ea în perioada zbuciumată în care divorțul părea iminent.

„Steve a apărut în viaţa mea la un an după despărţire. Totul a început în 2015, iar fostul meu soţ a plecat de acasă în 2016. Steve a reapărut în viaţa mea în 2017. Între 2015 şi 2017 am fost pe cont propriu. Da, am prieteni acolo şi au fost alături de mine, dar nu avem un trecut aşa de îndelungat împreună ca să pot vorbi cu ei aşa cum vorbeam cu prietenii mei din România. (VEZI AICI: INNA A FĂCUT MEGA-SHOW PE MASĂ ÎN NUBA! IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE DE LA PARTY-UL DE 33 DE ANI)

Mi-a fost greu. Imaginează-ţi că divorţezi într-o ţară complet străină, în care nu cu­noşti avocaţi, nu ştii legile, te simţi pierdut şi simţi că ai mâinile legate. Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reuşit să le depăşeşc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea, dar mi-a dat multă putere şi m-a schimbat. După asta simt că sunt în stare să fac orice.

Totul a început să se îndrepte apoi. Am găsit cel mai bun job, la care visam de ani buni, acela de profesoară la una dintre cele mai bune şcoli de artă – unde e foarte greu să obţii o catedră, mai ales că eu nu aveam studii sau certificări în Florida, toate diplomele sunt obţinute în România. Dar am obţinut jobul şi asta mi-a dat multă încredere şi putere. Îi spu­neam lui Steve că am nevoie să redevin o fe­meie independentă, aşa cum fusesem toa­tă viaţa. Chiar şi în timpul mariajului am lu­crat permanent, dar după al doilea copil am început să muncesc mai puţin, pentru că trebuia să am grijă de doi copii, dar aveam joburi part-time”, s-a confesat Catrinel Sandu.

Citește și...