Liviu Vârciu și Anda Călin, prima apariție împreună, după ce au devenit din nou părinți. Ce declarație de dragoste i-a făcut proaspătul tătic, iubitei sale

Autor: Daria Popa
Publicat: 01/06/2020 | 10:45
Liviu Vârciu și Anda Călin, prima apariție împreună, după ce au devenit din nou părinți. Ce declarație de dragoste i-a făcut proaspătul tătic, iubitei sale

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt cei mai fericiți! În urmă cu doar câteva zile, cei doi au devenit părinți pentru a doua oară și acest lucru le-a schimbat viața. 

La numai câteva zile de când au devenit din nou părinți, Liviu Vârciu și Anda Călin s-au afișat pentru prima dată împreună. Pe Instagram, prezentatorul de la Antena 1 a postat o fotografie cu iubita lui, alături de o declarație emoționantă de dragoste, scurtă și la obiect.

CITEȘTE ȘI – ANDREEA BĂLAN S-A SĂRUTAT CU LIVIU VÂRCIU ÎNTR-O TOALETĂ. DETALIILE AU IEȘIT LA IVEALĂ: „EL A FOST NOROCOS”

„Te iubesc, Anda Călin” a scris Liviu Vârciu, în dreptul imaginii pe care a postat-o pe rețeaua de socializare. Cei doi s-au îmbrăcat lejer și au petrecut toată noaptea în compania unor prieteni foarte buni, pesemne că sunt extrem de fericiți, iar frumoasa șatenă și-a revenit rapid după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil.

Liviu Vârciu și Anda Călin, prima apariție împreună, după ce au devenit din nou părinți

De ce a plecat Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, din casa în care acesta locuiește cu Anda Călin

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 18 ani, însă relația dintre ea și artist este una destul de rece. Sunt despărțiți de mai multe sute de kilometri, Carmina luând decizia de a sta cu mama ei, în Arad.

Totuși, mulți s-au întrebat de ce a recurs Carmina la un astfel de gest tranșant, la vremea respectivă, iar motivul ar fi că… nu s-ar fi înțeles foarte bine cu Anda, iubita lui Liviu.

NU RATA – LIVIU VÂRCIU A DEVENIT TATĂ PENTRU A TREIA OARĂ! ANDA CĂLIN A ADUS PE LUME UN BĂIEȚEL

Nu s-a înțeles deloc cu Anda, iubita lui Liviu. Carmina este expansivă, jovială, frumoasă, Anda ceva mai introvertită și mai… fițoasă. Nu s-au plăcut, nu s-au înțeles, au ieșit o mulțime de discuții în casă. De atunci, Carmina nu a mai dorit să pună piciorul în acea casă. Anda a făcut-o să se simtă că nu este locul ei acolo, că nu are niciun drept. Liviu, fiind mai mult plecat, nu prea a asistat la certuri, dar știa de ele și nu a luat nicio măsură”, a dezvăluit un apropiat al artistului, potrivit impact.ro.

Citește și...