Scandal intre politisti si doi bucuresteni, intr-un restaurant din sectorul 3! „Eu sunt seful sefilor, vreau taxa de protectie!

Publicat: 13/11/2012 | 23:00
Scandal intre politisti si doi bucuresteni, intr-un restaurant din sectorul 3! „Eu sunt seful sefilor, vreau taxa de protectie!

Doi bucuresteni sustin ca au fost legati cu catuse si batuti mar de mai multi agenti, dupa o incaierare intr-un restaurant din zona 1 Decembrie.

Scandalul s-a consumat intr-un restaurant din sectorul 3
Scandalul s-a consumat intr-un restaurant din sectorul 3

Aparatoarea victimelor, avocata Beatrice Comanescu, sustine ca cei doi barbati au fost snopiti in bataie in sectia 13 de Politie. “Incidentul s-a petrecut luni seara, cand unul dintre clientii mei a vrut sa sarbatoreasca venirea din Italia intr-un local din 1 Decembrie. Ei erau intr-un grup de 6-7 persoane, iar la o masa vecina statea un grup de politisti, A urmat o scurta disputa verbala si cateva imbranceli intre ei, iar agentii au chemat intariri”, a declarat Comanescu pentru CANCAN.ro.

Ce a urmat, va ramane de neuitat pentru doi dintre petrecareti. O lectie de corectie cum nu si-ar fi imaginat! “Au venit mai multe echipaje de politie si doi dintre ei au fost dusi la Sectia 13, unde au fost batuti crunt. Au fost pusi pe scaune si legati cu catusele de maini, picioare, si apoi batuti. Au si urme de bocanci pe gat”, sustine aparatoarea celor doi barbati.

Reprezentantii localului unde s-a intamplat incidentul au insa o cu totul alta versiune. “Un grup de sapte barbati, toti cu arme albe la ei, au intrat luni seara in restaurant si i-au amenintat pe clienti ca-i omoara daca nu invata sa le stie de frica si sa cotizeze cu taxa de protectie. Unul dintre ei, Raul, traficant de droguri, eliberat anul acesta din inchisoare, a tipat ca el este seful sefilor, si ca vrea respect. Dupa care au pus cutitul la gatul clientilor”, a precizat unul dintre administratorii restaurantului pentru CANCAN.ro.

Potrivit acestuia, agresorii, majoritatea traficanti de droguri, au venit la bordul unor super bolizi, si au blocat strada, in fata localului, si-au luat din masini mai multe cutite si sabii, si au intrat cu gandul de a face ravagii. Au fost opriti, spune administratorul, de politisti si un echipaj de pza si protectie, dupa ce o chelnerita a apasat pe butonul de panica, iar un client a sunat la 112.

In prezent, cei doi barbati care sustin ca au fost victimele unor politisti batausi sunt cercetati pentru ultraj, amenintare si lovire.

(Adina Bucur, Maria Apostol)

 

Citește și...