Scene șocante în Capitală! Un polițist a fost acroșat de o mașină și târât câțiva metri

Autor:
Publicat: 26/05/2020 | 11:38

Scene șocante în Capitală! Un polițist a fost târât câțiva metri de un șofer în trafic. Vinovatul a fugit de la locul accidentului.

Aciidentul a avut loc, în această dimineață, în zona șoselei Pipera. Șoferul unei dube a trecut pe culoarea roție a semaforului, iar polițistul a încercat să îl oprească. Bărbatul nu a oprit la semnalul agentului de poliție, l-a acroșat și târât câțiva metri.

Un martor aflat la fața locului a încercat să îl oprească pe șoferul vinovat de accident, însă totul a fost în zadar. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI OAMENI AU MURIT ÎN LUME DE CORONAVIRUS + CÂȚI S-AU TRATAT SAU SUNT INFECTAȚI)

Am văzut cum un șofer al unei dubiţe intră în intersecție pe culoarea roşie. Am apucat să-i fac semn, dar nu a oprit. M-a trântit și m-a târât câțiva metri”, povesteşte polițistul local, conform paginii de Facebook a Poliției Locale.

Polițistul a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior a fost internat la Spitalul Elias pentru mai multe investigații. Colegii săi au reușit să-l identifice pe șofer, iar acum vor stabili împrejurările în care s-a produs întregul eveniment.