Schimbarea la fata a lui Gigi Becali! N-a vrut sa danseze nici pe muzica lui de suflet la botezul lui „Covrigel”, fiul lui Pandele

Publicat: 15/06/2015 | 00:02

Gigi Becali s-a intors total schimbat din inchisoare. Latifundiarul din Pipera n-a vrut sa danseze nici pe muzica armaneasca la botezul fiului lui Florentin Pandele si al Gabrielei Vranceanu Firea.

Chiar daca pare greu de crezut, imaginile cu Gigi Becali dansand de mama focului la nunti, petreceri si alte paranghelii sunt istorie. Eliberat de doua luni din inchisoare, latifundiarul vrea cu orice pret sa demonstreze ca este alt om.

becali

Asa se face ca la primul mare eveniment din viata lui privata, crestinarea micutului Covrigel, cel de-al doilea fiu al sotilor Firea-Pandele, milionarul nu a mai fost sufletul petrecerii, ca pe vremuri, lucru confirmat chiar de fina acestuia. „La botez a dansat un singur dans si acela dupa ce am taiat tortul, practic de la multi ani, de „tu esti un campion”, a facut asa cativa pasi, nici macar la muzica armaneasca nu a venit cu noi in hora asa cum a venit nasa.

Gabriela Vranceanu Firea

Cred ca s-a schimbat foarte mult. Pentru oricine, orice perioada de asta in care esti departe de familie, nu este cea mai buna perioada a vietii tale si probabil se gandeste ca a fost asa, nu pedeapsa, ca un semn de la Dumnezeu sa fie mai ponderat” a declarat Gabriela Vranceanu Firea, exclusivitate pentru emisiunea Cancan.ro, prezentata de Marius Nita si Cristina Herea, duminica de la ora 23, la Romania Tv. 

gigi becali

  Firea sustine ca, oricum, Becali era un om retras in viata privata. „El acasa nu era niciodata asa cum era prezentat de mass media si cum el insusi se prezenta la televizor, si anume o fire mai expansiva, fire care poate de multe ori era indreptata catre un limbaj mai coroziv, ca sa nu-i spun agresiv. Acasa este foarte bland, un sot iubitor, un tata care-si mangaie pe crestet fetele si le incurajeaza si le pupa. Acum, dupa aceasta perioada grea, l-am vazut schimbat si in societate. Poate se pastreaza pentru nunta fiicelor…

Gigi Becali alaturi de doua dintre cele fiice ale sale
Gigi Becali alaturi de doua dintre cele fiice ale sale

Orice familie in care sunt fete de maritat se pregateste de nunta dar nu pot sa dau detalii pentru ca nu am, dar voi fi foarte incantata cand voi primi invitatie la nunta Teodorei, Alexandrei, Cristina mai are de asteptat ca e micuta” a mai spus Firea pentru Cancan.ro. 

Pandele ii spune ca s-a ingrasat

Pana cand va dansa la nunta fiicelor lui Becali, nasul, Gabriela Firea are alte planuri. 

Gabriela Firea si Florin Pandele

Primul, sa revina la silueta pe care o avea inainte sa nasca si al doilea, sa-si faca sotul sa o complimenteze. „Sotul meu, cel putin pana acum, m-a inteles si doar in gluma mai spunea vai, vai, dar ce te-ai ingrasat si eu ii spuneam tot in gluma: se mai ingrasa si barbatii fara sa fie insarcinati. Pana acum doar m-a tachinat si sa nu treaca la etapa a doua si anume sa fie ironii, ca am cateva kilograme in plus si sper oricum sa le dau foarte repede” a mai declarat politicianul. Firea si Pandele se iubesc de 5 ani si au impreuna doi baieti.

Adina Lacatusu