ANDREEA ESCA, martora unei scene extrem de romantice dintre RĂZVAN SIMION şi LIDIA BUBLE: „Nu mi-a venit să cred…”

Publicat: 29/03/2016 | 15:30
ANDREEA ESCA, martora unei scene extrem de romantice dintre RĂZVAN SIMION şi LIDIA BUBLE: „Nu mi-a venit să cred…”

Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii  “Neatza cu Răzvan şi Dani”, şi artista Lidia Buble formează fără nici un dubiu unul dintre cele mai discutate cupluri din showbiz-ul românesc.
 

Cei doi se adoră, iar acest lucru a fost observat şi de, culmea, Andreea Esca. Prezentatoarea TV s-a întâlnit accidental într-un restaurant cu Lidia şi cu Răzvan şi a rămas atât de impresionată de povestea lor de dragoste încât a simţit nevoia să scrie despre ei pe blog.

„Nu puteam să mă mai satur uitându-mă la privirea aceea superbă, puternică, pasională, pierdută, a unui bărbat „amorezat”, cum ar fi zis mamaie. N-am vorbit cu nimeni pe acest subiect dar când m-am aşezat la masă, o prietenă mi-a spus: „Doamne, ai văzut cum se uita la ea? Este complet în cap”. Deci toate femeile recunosc acea privire. Da, toate… Pentru că apoi am postat 15 secunde, deci 15 secunde pe Instagram cu ei doi cântând şi… care credeţi că a fost prima reacţie a unei doamne? „Cum o priveşte…”  Deci noi toate avem un detector perfect de emoţie”, a explicat vedeta ştirilor pe blogul ei.

După ce în 2014 Răzvan Simion a anunţat că s-a separat de soţia sa Diana, cea care i-a dăruit doi copii superbi, în presă au apărut primele speculaţii despre relaţia prezentatorului TV cu Lidia Buble. Chiar dacă au recunoscut oficial că sunt împreună, cei doi sunt foarte discreţi în continuare atunci când vine vorba de viaţa lor persoanală.
 

Citește și...