CLAUDIA PĂTRĂŞCANU a făcut marele anunţ despre viitorul ei bebeluş! „Îl cheamă…“

Publicat: 23/11/2016 | 17:07
CLAUDIA PĂTRĂŞCANU a făcut marele anunţ despre viitorul ei  bebeluş! „Îl cheamă…“

Claudia Pătrăşcanu aşteaptă cu sufletul la gură momentul în care îşi va strânge în braţe cel de-al doilea copil, pe care îl va aduce pe lume în curând.

Aşa că, pentru că nu mai e foarte mult până când va deveni din nou mămică, cântăreaţa Claudia Pătrăşcanu a ales, alături de soţul ei, Gabi Bădălău, numele viitorului lor bebeluş. Recent, în cadrul unei emisiuni TV, aceasta a anunţat pe toată lumea cum se va numi micuţul pe care îl poartă în pântece. Aşadar, primul nume de pe lista celor doi viitori părinţi celebri este Nicolas.

„Momentan îl cheamă „îngeraş”. Ne-am gândit la un nume: Nicolas. (…) La prima sarcină am pus 18 kilograme, în două luni mi-am revenit. Urcam şi coboram scările acasă. Nu aveam voie să fac sport. Gabriel abia aşteaptă să se mute din cameră. Bebele îi va lua locul“, a povestit Claudia Pătrăşcanu, în respectiva emisiune TV.

În urmă cu doi ani de zile, pe 25 noiembrie 2014, Claudia Pătrăşcanu a devenit mămică pentru prima oară, atunci când aducea pe lume un băieţel perfect sănătos. În acest an, artista şi Gabi Bădălău au făcut şi nunta, iar nu după mult timp ea a dezvăluit tuturor că va fi din nou mămică.

Citește și...