Mama ALINEI PUŞCAŞ i-a spus „Adio!“ lui GHEORGHE TURDA! „Mă simţeam prinsă ca într-o capcană“

Publicat: 01/08/2016 | 11:57
Mama ALINEI PUŞCAŞ i-a spus „Adio!“ lui GHEORGHE TURDA! „Mă simţeam prinsă ca într-o capcană“

Cu siguranţă, nimeni nu se aştepta ca mama Alinei Puşcaş, Lucia Lazăr, să îi spună „Adio“ interpretului de muzică populară Gheorghe Turda, alături de care a fost mai mulţi ani de zile.

 

Lucia Lazăr a mărturisit pe pagina sa de Facebook ce s-a întâmplat în ultima perioadă în relaţia cu Gheorghe Turda, dar şi motivul pentru care a decis să pună punct atât de brusc poveştii de dragoste.

Mama Alinei Puşcaş a mai povestit că se simţea copleşită în ultima vreme de respectiva relaţie, dar şi că s-a temut de anumite prejudecăţi atunci când a luat decizia de a-l părăsi pe Gheorghe Turda, după mai bine de cinci ani de zile de când erau împreună.

„Vine o vreme când trebuie să pui punct şi sa o iei de la capăt. Nu poţi şti sigur ce va fi mâine, dar cu siguranţă, mai bine decât azi. Există momente când dai mult şi primeşti foarte puţin, când întinzi mâna să nu laşi omul să moară, nu doar că nu-ţi mulţumeşte, dar îţi mai dă şi peste mână sau ca să continui proverbul, nu te lasă să trăieşti. În seara asta ţineam să mă confesez dumneavoastră, prietenii mei virtuali, pentru că ştiu că-mi sunteţi alături necondiţionat. Simt o eliberare din ceva care mă sufoca, ceva în care mă simţeam prinsă ca într-o capcană, ceva din care nu prea puteam ieşi, ba de milă (uneori un defect, mila) ba, ce o să zică lumea? etc.

Dar, vine un moment, o clipă, în care se umple paharul, adică picătură aceea şi spui STOP! Îţi iei viaţa înapoi, şi te bucuri din nou de lucruri mărunte, de culoarea unei flori, de zâmbetul unui copilaş sau jocul unui animăluţ. Bucurii mărunte care ţi-au fost furate.

De azi înainte vă am pe dumneavoastră, familia în care m-am născut şi pe Dumnezeu, care mă va ajuta, pentru ca îl iubesc. Mulţumesc tuturor celor care de-a lungul timpului mi-aţi fost prieteni adevăraţi, sinceri, iubitori şi sper că şi de acum înainte să fiţi la fel. De azi sunt un om liber, uitasem ce înseamnă acest cuvânt. Sigur, unii dintre dumneavoastră mi-aţi scris pe privat anumite lucruri pe care, poate din drag pentru omul de lângă mine, poate din naivitate, am refuzat să le cred, care în timp s-au dovedit a fi reale, mă iertaţi că nu v-am crezut. Pentru unii 5 ani pot fi puţini, iar pentru alţii (ca şi pentru mine) o eternitate. Vă îmbrăţişez cu toată dragostea şi vă doresc o seară cât se poate de frumoasă!”, a scris Lucia Lazăr, mama Alinei Puşcaş, pe pagina sa de Facebook.