Pozează ca un manechin! Excentricul milionar se laudă cu… ”dotările” din chiloţi!

Publicat: 31/07/2016 | 13:33

Faimosul milionar italian şi guru de lifestyle şi fitness, Gianluca, a făcut furori pe internet cu un video de senzaţie, care a devenit instantaneu viral. Deşi are deja 48 de ani, iar părul său blond începe tot mai evident să fie grizonat, are un trup pe care l-ar invidia majoritatea bărbaţilor!

Acesta îşi denumeşte stilul de viaţă GV Lifestyle, scriind chiar şi o carte despre asta, iar site-ul său este citit de foarte multe persoane care speră să descopere secretul din spatele personajului care se bucură din plin de viaţă, dar şi de averea care îi permite să se plimbe de la o proprietate luxoasă la alta cu avioane private, dar şi să se relaxeze pe iahturi impunătoare. Deşi ar putea să aibă aproape orice femeie la picioare, acesta îi este fidel superbei sale soţii, topmodelul Giorgia, alături de care se afişează constant, atât la evenimentele mondene, cât şi în postările de pe conturile sale de pe reţelele sociale.

 Gianluca face furori cu trupul său demenţial, dar şi cu pozele în care apare alături de frumoasa lui soţie.
Gianluca face furori cu trupul său demenţial, dar şi cu pozele în care apare alături de frumoasa lui soţie.

Însă, Gianluca nu-şi afişează pe internet doar averea sau frumoasa soţie, ci şi „dotările” personale. Acesta este extrem de mândru de trupul său, pozându-se adesea în timp ce poartă doar o pereche de chiloţi sau chiar şi fără, aşa cum a apărut într-un video excentric, pe Instagram. De asemenea, un alt lucru care iese cu uşurinţă în evidenţă la milionarul Italian, în afară de corpul său sculptat, este multitudinea de tatuaje. Atunci când a fost întrebat într-un interviu despre ele, a răspuns că “Vine un moment în viaţă în care trebuie să alegi dacă vrei să fii “murdar” pe dinăuntru sau pe dinafară. Eu am ales să fiu „murdar” pe afară!”.

 

 

A video posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Un lucru este însă cert, stilul său de viaţă este unul care iese imediat în evidenţă, iar luxul îi atrage şi succesul la public, dar Gianluca a fost şi va rămâne un antreprenor inteligent, care ştie să-şi “înmulţească” succesul, fie că vorbim de afaceri, sau de cel online.

(Georgiana Laciu)

Citește și...