Home » Showbiz » Showbiz intern » După ce s-a împăcat cu SPEAK, ADELINA PESTRIŢU a vorbit despre sarcină: ”Ne dorim să avem… ”

După ce s-a împăcat cu SPEAK, ADELINA PESTRIŢU a vorbit despre sarcină: ”Ne dorim să avem… ”

Redacția Cancan.ro 03/09/2016 | 14:00
După ce s-a împăcat cu SPEAK, ADELINA PESTRIŢU a vorbit despre sarcină: ”Ne dorim să avem... ”

De doi ani Adelina şi Speak trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut în 2014, atunci când Speak a venit ca invitat în emisiunea pe care Adelina o prezenta. Au făcut schimb de numere de telefon, iar de acolo pâna la o nouă idilă a fost doar un singur pas. Cu toate că încă nu s-au căsătorit, cei doi se comportă de parcă ar fi soţ şi soţie.

Ne înţelegem foarte bine, avem aceleaşi planuri de viitor, ne dorim aceleaşi lucruri”, a povestit cântăreţul pentru revista SPY. Cu toate că toată lumea aşteaptă să-i vadă pe cei doi la altar şi mai ales să devină părinţi, Adelina nu ezită să le răspundă când va veni şi acest moment.  ’’N-am cum să forţez venirea unui copil pe lume. Ne dorim să avem un copil, poate chiar doi, dar toate la timpul lor”, a completat bruneta. Până atunci cei doi îşi trăiesc iubirea intens şi se bucură de libertate şi de vacanţele în care merg atunci când timpul le permite.

Adelina Pestriţu este nascută într-o zi guvernată de Apă Yang şi de Cal şi în an de Foc Yin şi de Iepure. Astfel că anul curent şi 2017 sunt ani de schimbări pe toate planurile pentru brunetă. Ea se află într-o perioadă de noroc care favorizează căsătoria, astfel că până la 31 de ani, Adelina are timp să îşi oficializeze relatia. Acest lucru s-ar putea întampla chiar anul acesta, dacă Speak va valorifica aspectul pozitiv cu privire la relaţia de cuplu. Anul acesta este cel mai bun pentru Ştefan Sprianu, pe numele lui de scenă Speak, pentru a se căsători. Iar pentru Adelina, schimbarea statutului social ar fi binevenită şi ar consuma energia mai puţin bună a anului curent.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Flacăra dragostei dintre cei doi pare că s-ar fi aprins de pe vremea când Valentina era căsătorita cu Cristi Boureanu, mai exact din 2010. Cu toate că şi Borcea la rândul lui era căsătorit cu Alina Vidican, cea care i-a dăruit doi copii, se pare că pentru acesta tot ce a contat a fost doar iubirea pe care i-a purtat-o Valentinei. Din 2014, Valentina a devenit oficial o femeie singură, după ce a divorţat de Cristi Boureanu.

La începutul anului, fotomodelul a surprins pe toată lumea când a anunţat că este însărcinată. Deşi niciodată nu a vorbit despre faptul că Borcea este tatăl bebeluşului Milan Cristian care a venit pe lume în luna iunie, toată lumea vorbea despre acest lucru. Cea care şi-a ieşit din pepeni, a fost nimeni alta decât Alina Vidican care încă poartă titulatura de nevastă a lui Cristi Borcea. Deşi a făcut tot posibilul să îl facă pe fostul acţionar de la Dinamo să nu renunţe la ea, se pare că acesta este decis să divorţeze.

 La începutul anului, fotomodelul a surprins pe toată lumea când a anunţat că este însărcinată.
La începutul anului, fotomodelul a surprins pe toată lumea când a anunţat că este însărcinată.

Dacă se va căsători cu Cristi Borcea, căsnicia nu va dura

Valentina Pelinel este nascută în zi de Lemn Yin şi Iepure şi în an de Metal Yang şi Maimuţă. Valentina a intrat la 35 de ani într-o perioadă guvernată de aspectul de viaţă Putere care arată posibilitatea de a se recăsatori, însă mariajul nu va fi unul de durată pentru că în următorii cinci ani ea ar puta avea două relaţii. Cu cel din urmă poate avea o relaţie până la 45 de ani, când va intra din nou pe aspectul Putere şi va exista din nou posibilitatea de a avea alte două relaţii între 45-50 de ani.

În ceea ce priveşte destinul diagramei lui Cristian Borcea (46 ani), până la 49 de ani se află pe un aspect mai puţin favorabil de Putere care arată probleme cu autorităţile, cu instituţiile statului, iar anul 2017 este guvernat de un aspect care aduce nevoia de schimbare în planul cuplului. Din acest motiv, este posibil ca relaţia lui Borcea cu Valentina să se încheie în 2017. Oricum ar fi, în viaţa lui Cristian Borcea vor mai apărea relaţii, iar un nou mariaj ar putea fi după ce Borcea va împlini 49 de ani, mai precis între 49 şi 54 de ani. Aşadar, anul 2017 este unul foarte important pentru viaţa amoroasă a lui Borcea.

Jojo şi Ipate

Cătălina Grama, cunoscută de public drept Jojo este una dintre vedetele care a reuşit să îşi găsească liniştea după un divorţ dureros. Liniştea în cazul ei are un singur nume: Paul Ipate. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, unde culmea cei doi jucau rolul de îndrăgostiţi. Scânteia iubirii s-a aprins, iar de acolo până la o nouă idilă a fost doar un pas. Actorul Paul Ipate şi Jojo se înţeleg foarte bine, iar el nu pare deloc incomodat de faptul că actriţa mai are un copil din mariajul cu bancherul Ionuţ Grama. Peste patru luni, Jojo şi Ipate vor deveni părinţii unei fetiţe. 

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, unde culmea cei doi jucau rolul de îndrăgostiţi.
Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, unde culmea cei doi jucau rolul de îndrăgostiţi.

S-ar putea căsători în 2017

Jojo este născută într-o zi guvernată de Metal Yang şi de Cal şi în an de Metal Yin şi Cocoş. Actriţa s-a aflat într-o perioadă mai puţin bună în ceea ce priveşte relaţia de cuplu care s-a încheiat la împlinirea vârstei de 34 de ani. Anul 2014 a fost unul dificil, cu multe provocări în plan personal şi al cuplului. Odată cu împlinirea vârstei de 34 de ani a intrat într-o decadă guvernată de aspectul Putere care îi permite să se recăsătorească în următorii cinci ani sau cel puţin să trăiscă o poveste de dragoste cu un bărbat predestinat. Paul Ipate pare să fie jumatatea lui Jojo deoarece este nascut într-o zi guvernată de Lemn Yin şi Iepure şi in an de Lemn Yin şi Bou. Nu numai că se înţeleg foarte bine, comunicând din priviri, dar cred că este prima relaţie în care Jojo se simte completă şi împlinită, fiindcă Paul îi este şi nobil, ceea ce înseamnă că actriţa se simte pentru prima dată susţinută şi apreciată în toate aspectele vieţii sale alături de Ipate.

Amândoi sunt norocoşi, atât Paul, cât şi Cătălina Grama, cunoscută drept Jojo, se află în perioada de noroc, însă Paul a intrat la 29 de ani într-o perioadă susţinută de nobil, astfel că nu este întâmplător faptul că a câştigat “Ferma vedetelor”. Pe lângă abilităţile lui de fermier şi de a trece de nenumăratele dueluri la care a fost nominalizat, Paul a fost susţinut şi de noroc , iar următorii ani vor marca o ascensiune evident din punct de vedere profesional a lui Paul. 2016 este şi el guvernat de un nobil pentru Paul, astfel că ar fi bine să demareze orice proiect profesional îşi doreşte anul acesta, fiindcă va avea succes. Însă 2017 va fi un an al provocărilor mai puţin bune, dar pentru că este susţinut de nobil, pentru că este într-o perioadă de noroc, va reuşi să găsească soluţii pentru orice va veni în viaţa lui. Iar relaţia cu Jojo se poate oficializa la Starea Civilă, chiar anul viitor care ar trebui să fie un an al schimbărilor importante din viaţa actorului.

Mai multe detalii puteti citi în revista SPY.

Răzvan Sava

Parteneri
Liviu Dragnea, APROAPE de marea lovitură: Altfel ar fi fost situația!
Liviu Dragnea, APROAPE de marea lovitură: Altfel ar fi fost situația!
FOTO. Crina Abrudan, topless în Dubai! S-a pozat fără sutien și fără rețineri la arabi
FOTO. Crina Abrudan, topless în Dubai! S-a pozat fără sutien și fără rețineri la arabi
Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în centrul Clujului
Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în centrul Clujului
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea a rămas mască
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen...
Vaccinul anti-COVID ne poate modifica ADN-ul? Explicațiile specialiștilor
Vaccinul anti-COVID ne poate modifica ADN-ul? Explicațiile specialiștilor
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de ani
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de...
BOMBĂ! Ce bani iau vedetele de la Faimoșii. Sumele sunt COLOSALE, un singur artist a rupt norma
BOMBĂ! Ce bani iau vedetele de la Faimoșii. Sumele sunt COLOSALE, un singur artist a...
Oamenii de știință au aflat adevărul! Câte luni ai imunitate după ce te infectezi cu Covid-19
Oamenii de știință au aflat adevărul! Câte luni ai imunitate după ce te infectezi cu...
La ce folosesc criptomonedele?  Pot cumpăra orice, inclusiv moartea
La ce folosesc criptomonedele?  Pot cumpăra orice, inclusiv moartea
Survivor Ce mânâncă de fapt concurenții, MINCIUNI ce vezi la tv
Survivor Ce mânâncă de fapt concurenții, MINCIUNI ce vezi la tv
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
O femeie din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Medicul a încremenit când a văzut radiografia: Dumnezeule, e de 30 de ani acolo!
O femeie din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Medicul a încremenit...
Jador a mărturisit o iubeste pe Roxana
Jador a mărturisit o iubeste pe Roxana
Anunț pentru cei care se vaccinează! De ce ar putea beneficia
Anunț pentru cei care se vaccinează! De ce ar putea beneficia
Raluca Turcan, declarația orei despre pensii: „Nu dorm bine noaptea...”
Raluca Turcan, declarația orei despre pensii: „Nu dorm bine noaptea...”
Poliția pregătește, în secret, o ofensivă fără precedent împotriva clanurilor. Au fost mobilizați polițiști din toată țara! (EXCLUSIV)
Poliția pregătește, în secret, o ofensivă fără precedent împotriva clanurilor. Au fost mobilizați polițiști din...
Ce dețin Prințul William și Kate Middleton în secret, împreună. S-a aflat abia acum
Ce dețin Prințul William și Kate Middleton în secret, împreună. S-a aflat abia acum
Peşterile-muzeu de sub casă: Un armean i-a făcut o surpriză soţiei, „din instinct şi iubire de muncă”
Peşterile-muzeu de sub casă: Un armean i-a făcut o surpriză soţiei, „din instinct şi iubire...
Live Stream Online Survivor duminică 17 ianuarie 2021 live video. AU ELIMINAT-O!
Live Stream Online Survivor duminică 17 ianuarie 2021 live video. AU ELIMINAT-O!
Amna este eliminată de la Survivor România 2021! „Colegii mei nu mai sunt colegi...”
Amna este eliminată de la Survivor România 2021! „Colegii mei nu mai sunt colegi...”
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a făcut ceva care a șocat telespectatorii
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era blondă și avea un trup perfect
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era...
Fiul lui Beckham a scandalizat lumea:
Fiul lui Beckham a scandalizat lumea: "Ar trebui să le fie rușine părinților! Copil răsfățat!"...
Anna Lesko, incendiară în bucătărie: S-a filmat în timp ce gătea ouă! Detaliul care le-a atras atenția fanilor: Ți se vede ...
Anna Lesko, incendiară în bucătărie: S-a filmat în timp ce gătea ouă! Detaliul care le-a...
Suspans si emotii teribile in primul consiliu de eliminare la Survivor Romania! CINE a parasit competitia?
Suspans si emotii teribile in primul consiliu de eliminare la Survivor Romania! CINE a parasit...
Încep lucrările la cel mai important proiect realizat vreodată de o administaţie locală. Traficul va fi restricţionat pentru 45 de zile
Încep lucrările la cel mai important proiect realizat vreodată de o administaţie locală. Traficul va...
Competiţia „made in Romania”. Câţi bani fac retailerii din brandurile private label şi unde le produc
Competiţia „made in Romania”. Câţi bani fac retailerii din brandurile private label şi unde le...
Mirela Vaida, înlocuită în emisiune! Când se va întâmpla? „Eu nu voi...”
Mirela Vaida, înlocuită în emisiune! Când se va întâmpla? „Eu nu voi...”
BOMBĂ în showbiz! Pepe are deja o nouă iubită!? ”Visul meu s-a împlinit”
BOMBĂ în showbiz! Pepe are deja o nouă iubită!? ”Visul meu s-a împlinit”
Scăpăm de măști? Răspunsul medicului Adrian Streinu-Cercel
Scăpăm de măști? Răspunsul medicului Adrian Streinu-Cercel
PIESA asta moare prima la venirea frigului. Cum să-ți protejezi mașina?
PIESA asta moare prima la venirea frigului. Cum să-ți protejezi mașina?
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită: Nu vei putea...
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită:...
Amanunte mai putin cunoscute din trecutul directorului Directiei Judetene pentru Cultura Iasi (III)
Amanunte mai putin cunoscute din trecutul directorului Directiei Judetene pentru Cultura Iasi (III)
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea morții. Toată lumea a fost luată prin surprindere.
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...