Suferinţa prin care nimeni nu ştia că trece BIANCA DRĂGUŞANU. Din păcate, tatăl ei e grav bolnav şi nu şi-a văzut niciodată nepoţica: „Este groaznic…“

Publicat: 01/12/2016 | 07:34
Suferinţa prin care nimeni nu ştia că trece BIANCA DRĂGUŞANU. Din păcate, tatăl ei e grav bolnav şi nu şi-a văzut niciodată nepoţica: „Este groaznic…“

Bianca Drăguşanu cu siguranţă este extrem de fericită de când a venit pe lume micuţa Sofia, care pare să completeze perfect tabloul de familie pe care îl avea deja cu Victor Slav.

Doar că, blondina şi-ar fi dorit să împărtăşească această bucurie şi cu cei apropiaţi ei. Dacă mama sa, Madi, a putut veni să îşi vadă nepoţică, nu acelaşi lucru se poate spune despre tatăl vedetei. Asta deoarece Jimmy Drăguşanu nu a cunoscut-o niciodată pe micuţa Sofia, în cele două luni de zile de când aceasta s-a născut. Suferinţa e cu atât mai mare pentru Bianca, fiindcă nici ea nu poate părăsi Capitala, mai ales că fetiţa ei are colici, aşa cum e specific pentru orice nou-născut.

Mai mult decât atât, tatăl vedetei suferă de o afecţiune a rinichilor, care îi împiedică orice deplasare. „De ani de zile, tata suferă de polichistică renală, o afecţiune caracterizată prin apariţia chisturilor la nivelul rinichilor. Boala lui este ereditara şi îi atacă şi alte organele interne, cum ar fi pancreasul sau ficatul. Mereu îi creşte tensiunea arteriala, are dureri de spate, de cap, infecţie urinara şi pietre, pe care atunci când le elimină, nu se mai ridică din pat. Este îngrozitor“, a povestit Bianca, potrivit wowbiz.ro.

Citește și...