Simona Halep, criticată dur de Radu Banciu: „Ea, săraca, n-a învăţat nici să scrie. Este ridicol…”

Publicat: 14/02/2018 | 11:16

A tăcut cât a tăcut după ce Simona Halep a pierdut finala Australian Open, însă, în urmă cu câteva ore Radu Banciu a răbufnit la adresa tenismenei. Moderatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" a insultat-o pe sportiva care s-a făcut remarcată la cele mai importante competiţii de tenis din ultimul an. Printre jignirile pe care i le-a adus se numără aceea că aceasta nu ar ştii să scrie. Vă reamintim că luna trecută, tenismena noastră a pierdut poziţia de WTA în detrimentul sportivei daneze Caroline Wozniacki.

Radu Banciu, în ediţia de marţi, 13 februarie, a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, a vorbit, din nou, despre Simona Halep, totul pornind de la un mesaj al sportivei din Constanţa.

E o victorie mare şi o felicit din suflet, chiar i-am trimis un mesaj. M-am bucurat mult să văd că a reuşit şi ea. Aşa cum am mai spus, Sharapova a fost un nume mare în tenis şi mereu când jucam contra ei chiar ne dorim să câştigăm. Şi eu am făcut-o anul trecut pentru prima dată şi mă bucur că şi Monica a făcut-o. Este superba declaraţie a Simonei Halep preluată de cei de la Digi Sport. E adevărat că ţi se face ruşine când citeşti aşa ceva, dar acesta este bunul nostru naţional. Aşa este. (…) Un copil de clasa a doua se exprimă mai bine. Această frază, în orice caz, este de tipul lui Gheorghe Hagi, de tipul Gigi Becali, chiar”, a spus, marţi, jurnalistul Radu Banciu, potrivit dcnews.ro.

„Poate se exprima mai bine în engleză. Nu ştiu de ce nu i-o fi scris Monicăi Niculescu în engleză că amândouă se plimbă prin circuitul ăsta suficient încât să manevreze engleza de WhatsApp. Sau poate că nici măcar acolo nu au un pic de şcoală. Dar, oricum, să faci din aşa ceva un bun naţional, să te isterizezi pentru asta… Nu vă daţi seama, totuşi, cam ce departe suntem de lumea reală? Ce ipocrizie…”, a mai spus Banciu.

„Este tot ce avem mai bun în ţară. Fiţi serioşi!”

„Deci noi, ridicolii acestei lumi, făceam din fata asta o icoană, bă, a societăţii. Asta este sigla noastră. (…) Noi cu asta ne mândrim, cu fata asta. Este tot ce avem mai bun în ţară. Fiţi serioşi! Sunt oameni care ar merita atenţie. (…). Ea, săraca, n-a învăţat nici să citească şi să scrie. (…) Sigur, neavând pe nimeni în sport, ne agăţăm şi noi de cine putem. Este ridicol, bă! (…) Nu se poate”, a mai declarat jurnalistul.

Alte declaraţii despre Halep: De asemenea, amintim că, după ce Simona Halep a fost învinsă de Caroline Wozniacki în finala turneului Australian Open, Radu Banciu a spus că este „o sportivă care joacă tenis fără să aibă talent”.

„Noi vorbim despre Simona Halep că este mare sportivă, în condiţiile astea? Încă o dată, este legitimă bucuria românului, dar, din păcate, valorile nu sunt astea. (…) I-am avut pe Brâncuşi, Enescu şi punct. Şi poate pe Neagu Djuvara, cu voia dumneavoastră pe listă. Nu am văzut niciun român revoltat că ţara asta în parte nici nu l-a băgat în seamă pe nenea ăsta. Astea sunt adevăratele valori, dragi prieteni. Da? Nu o sportivă care joacă tenis fără să aibă talent. Dă bine în minge, sigur, dar din muncă. Sportul e un spectacol, nu e o muncă. Munca este la menghină (…), uzină, nu pe teren. Acolo sunt mari campioni, că asta vă place să spuneţi, (…) la fotbal cei care aveau glezna fină, ăia sunt campioni. Da? Nu cei care muncesc şi trudesc. Ăştia bravo lor. Bravo lor. Dar sunt acolo în colţul lor. Nu-şi va aminti istoria. Încă o dată spun, marile valori nu sunt acolo”, a declarat Radu Banciu, duminică, în emisiunea Lumea lui Banciu difuzată pe B1 TV.

Citește și...