Simona Halep ridicată în slăvi de jurnaliştii de la „The Guardian”: „Şi-a câştigat o nouă legiune de admiratori în 2018!”

Publicat: 30/01/2018 | 07:00
Simona Halep ridicată în slăvi de jurnaliştii de la „The Guardian”: „Şi-a câştigat o nouă legiune de admiratori în 2018!”

Cotidianul britanic „The Guardian” a scris într-un material dedicat turneului feminin de simplu din cadrul Australian Open, că Simona Halep a fost implicată în cele mai frumoase partide ale competiţiei. Jurnaliştii britanici au mai scris că românca şi-a câştigat o nouă „legiune” de admiratori în urma evoluţiilor ei.

„Cu siguranţă, Halep şi-a câştigat o nouă legiune de admiratori în 2018, după ce a fost votată favorita fanilor, în 2017. Australia are partea sa bună de a adopta internaţionali (Kim Clijsters, care i-a refuzat lui Wozniacki titlul al US Open în 2009, rămânând probabil cea mai iubită) şi sâmbătă seara, o neaşteptată admiraţie a erupt când publicul de pe Rod Laver Arena a cântat «Si-mo-na, oi-oi-oi». Poate e asocierea cu australianul Darren Cahill, dar este şi faptul Simonei Halep a părut o «nefavorită», îmbrăcată memorabil pe durata turneului în aceeaşi rochie roşie pe care a ales-o online, făcută de o croitoreasă în China. Este ridicol să gândeşti că numărul 1 poate fi nesponsorizat pe durata unui Mare  şi că acea corporaţie ar alege să se despartă de ea la două luni după ce a atins performanţa”, scrie publicaţia britanică.

Jurnaliştii de la „The Guardian” au remarcat că Simona Halep a jucat finala Openului australian „cu două glezne suferinde” (n.r. – ambele având nevoie acum de RMN), „epuizată din cauza căldurii” şi „cu crampe după ce a stat mai mult pe teren decât oricare altă jucătoare”. Cu toate acestea, la sfârşitul „unei înfrângeri sfâşietoare” nu a folosit asta ca o scuză, ci a spus „simplu şi graţios «Caroline a fost mai bună»”. „De asemenea, Halep a fost participantă în câteva dintre cele mai bune meciuri ale turneului, finala, bineînţeles, dar şi emoţionanta şi curajoasa victorie în faţa unei alte vedete a tenisului feminin, Angelique Kerber, şi, fără îndoială, în meciul turneului, împotriva americancei Lauren Davis, care s-a încheiat în cele din urmă cu 15-13, în setul al treilea”, notat sursa citată, care a concluzionat că turneul feminin de simplu a produs în acest an o impresie mai puternică decât cel masculin.

Cristi P.

                             

Citește și...