Situație nefirească la Pro TV! Ce se întâmplă cu show-ul Românii au Talent?!

Publicat: 25/05/2019 | 16:46
Situație nefirească la Pro TV! Ce se întâmplă cu show-ul Românii au Talent?!

Show-ul „Românii au talent”, de la Pro TV, este aproape de final, vineri, 24 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală și ultima din acest sezon. Însă s-a petrecut un lucru nefiresc., după ce s-au afișat cifrele de audiență pentru posturile TV, în intervalul orar 20.30-00.15.

Peste 2,3 milioane de persoane au urmărit semifinala live a show-ului de talente. Cifrele au fost însă, pe cele trei targeturi, mai mici decât cele obținute de Pro TV săptămâna trecută, scrie paginademedia.ro.

Pro TV  a fost urmat de Kanal D (cu serialul „Povestea noastră” și emisiunea „Bravo, ai stil”) și de Antena 1 (cu filmulele „Câinii zăpezii și Van Helsing”).

Potrivit aceleiași surse, paginademedia.ro, cea de-a doua semifinală „Românii au talent” a înregistrat următoarele cifre de audiențe:

NAȚIONAL: peste 2,3 milioane de telespectatori la nivelul întregii țări, cifre sub ediția live de săptămâna trecută.

URBAN: aproximativ de 1,2 milioane de privitori.

COMERCIAL: „Românii au talent” a coborât pe publicul comercial sub jumătate de milion de persoane.

Ce salariu primește Andra Măruță de la Pro TV pentru „Românii au Talent”

Andra este jurat cu vechime consistentă în emisiunea ”Românii au Talent” de la Pro TV. Firește, prestațiile sale – ținând cont că este una dintre vedetele care ”aduce” rating de fiecare dată când apare – trebuie recompensate la justa valoare, motiv pentru care salariul Andrei este, în permanență, un subiect care incită.

Conform informațiilor apărute în mass-media, Andra Măruță – pentru concertele sale – a fost plătită cu… 1.000 lei pe minut. În ceea ce privește prestația ca jurat în două emisiuni, cifrele nu sunt foarte exact, dar se pare că Andra ar primi între 8.000 și 10.000 de euro pe lună, sumă deloc de neglijat. E drept că, așa cum o dovedesc audiențele, prezența Andrei în emisiuni contează enorm.

Mai mult, Andra încasează bani și din concertele pe care le susține – și care au un mare succes la public -, fără a mai vorbi despre reclamele în care frumoasa vedetă apare.

Citește și...