Sora Claudiei Pavel, discuție privată cu Brigitte la Fermă. Camerele au surprins tot: ce și-au spus

Publicat: 03/04/2019 | 11:41
Sora Claudiei Pavel, discuție privată cu Brigitte la Fermă. Camerele au surprins tot: ce și-au spus

Paula a intrat în Fermă ca să-și răzbune sora după ce s-a duelat inclusiv în acuzații cu Brigitte Năstase, iar primul pas a fost deja făcut!  

Sora Claudiei Pavel a avut o discuție între patru ochi cu Brigitte Sfăt la scurt timp după ce a pășit în Fermă.  Apariția Paulei a fost un șoc pentru Brigitte, cea care a acuzat-o pe Claudia Pavel că ar fi avut o aventură cu unul dintre foștii ei soți.

Este un scandal atât de imens încât m-am dus la televizor și am spus că te dau în judecată pentru calomnie. Sora mea a fost virgină până la… și nu știu cum poți să faci tu asemenea acuzații. E foarte urât. Nu e ok să gândești așa despre femei. Absolut totul e pe ziare și pe TV. Puteai să gândești înainte să facă asemenea acuzații”, i-a reproșat Paula lui Brigitte Năstase.

Încolțită, bruneta nu a avut pe unde scoate acul.

Și crede-mă și eu am poze și martori… Nu pot să cred că s-a dat așa ceva (n.r. pe post)…”, i-a răspuns Brigitte Sfăt. „Aici vorbești vrute și nevrute, că n-ai ce face… Câte am zis și despre Ilie și despre…”, a mai spus ulterior Brigitte Sfăt.