Sora reginei Olandei s-a sinucis! Cum a fost găsită în casa ei din Buenos Aires

Publicat: 07/06/2018 | 14:48
Sora reginei Olandei s-a sinucis! Cum a fost găsită în casa ei din Buenos Aires

Sora mai mică a reginei Olandei, Ines Zorreguieta, a fost găsită moartă în casa ei din Buenos Aires. Potrivit primelor informații este vorba despre o sinucidere. 

Ines Zorreguieta lucra pentru guvernul din Argentina, în cadrul Ministerului Dezvoltării Sociale.

Un purtător de cuvânt al Guvernului olandez a confirmat moartea, adăugând: ”Probabil că a fost vorba de o sinucidere”. Apropiații acesteia vorbesc că ar fi suferit de o depresie.

Máxima Zorreguieta Cerruti a devenit regina consort a Ţărilor de Jos la 30 aprilie 2013, în momentul în care prinţul Willem-Alexander al Olandei a devenit cel mai tânăr suveran din Europa, după semnarea de către mama sa, regina Beatrix, a actului de abdicare. Regina Beatrix s-a aflat în fruntea statului olandez începând cu anul 1980, când mama sa, regina Juliana a abdicat, de asemenea în favoarea ei. Bunica sa, regina Wilhelmina, a abdicat, în 1948, în favoarea fiicei sale Juliana.

Regina Máxima s-a născut la Buenos Aires, la 17 mai 1971, ca Máxima Zorreguieta Cerruti şi este fiica lui Jorge Horacio Zorreguieta (n. 1928), fost ministru al agriculturii între anii 1979 şi 1981, în timpul dictaturii militare a generalului Jorge Videla, şi a Mariei del Carmen Cerruti de Zorreguieta (n. 1944), potrivit www.royal-house.nl. Regina consoartă a Olandei are doi fraţi, o soră şi alte trei surori vitrege

 

                    
Citește și...