Succesul lui MIHAI COSTEA, drama fratelui său!

Publicat: 31/07/2016 | 00:05

De câteva luni, Mihai Costea activează la echipa Al-Ittihad Kalba SC, unde a reuşit să se facă remarcat. Puţini ştiu însă faptul că, bucuria acestuia a însemnat o adevărată drama pentru fratele său, Florin Costea.

Au fost consideraţi viitorul fotbalului românesc, însă, la un moment dat, din motive numai de ei ştiute, fratii Costea au încetat să mai dea randament şi, în ciuda şanselor primite, ei au ajuns să stea pe bară, pentru că nu au mai fost doriţi de nici un patron din Liga 1. După multe încercări eşuate, soarele a ieşit pe strada lui Mihai Costea. El a reuşit un transfer la Al-Ittihad Kalba SC, o echipă din Emirate, acolo unde a reuşit să facă senzaţie, fiind golgheterul campionatului. Acesta este şi motivul pentru care, pe lângă salariul de 10.000 de euro pe lună, fostul iubit al Danielei Crudu este iubit ca un adevărat print de arabi. Locuieşte într-un apartament de lux, are şofer la dispozitie, iar pe deasupra încasează şi onorarii uriaşe.

Urma să joace la aceeaşi echipă cu fratele lui!

Puţini sunt cei care ştiu, însă, că Mihai Costea nu se poate bucura de tot ceea ce i se întâmplă, având în vedere că fratele său a crescut printr-un episode terificant, care l-a marcat. În urmă cu câeva luni, şi Florin, în vârstă de 32 de ani, a fost în probe la echipa Al-Ittihad Kalba SC. El a fost plăcut de şeici şi stabilise deja toate detaliile contractului şi simţea că Dumnezeu i-a pus mâna în cap. Pe ultima sută de metri, însă, totul s-a dus pe apa sâmbetei: ”Fostin a picat testul medical. Nu se ştie exact de ce, dar medicul nu i-a dat aviz de joc. În aceste condiţii, Mihai a semnat contractul, iar Florin s-a întors acasă, cu coada între picioare. Crunt pentru el, îşi făcuse mari speranţe că o să revină pe teren, a fost foarte dezamăgit de întreaga situaţie. Desigur, şi Mihai a suferit, că  doar este vorba despre fratele lui”, a mărturisit un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoiţă

Citește și...