Sportul românesc este în doliu. Un fost mare sportiv a murit la doar 54 de ani. A adormit la volanul maşinii pe care o conducea!

Publicat: 17/12/2017 | 17:05

Sportul românesc este în doliu. Lucian Mătuşoiu, fost mare voleibalist al Universităţii Craiova, a murit sâmbătă dimineaţa, în urma unui cumplit accident rutier petrecut în localitatea Butoieşti, din judeţul Mehedinţi. Acesta avea doar 54 de ani.

 

Potrivit IPJ Mehedinţi, accidentul s-a produs după ce fostul voleibalist ar fi adormit la volanul maşinii pe care o conducea. Victimei i s-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajele medicale, dar fără succes. Bărbatul a fost declarat decedat.

Singura imagine făcută publică arată cât de violent a fost impactul: maşina a fost transformată într-un ghem de fiare.

Citeşte şi: Terifiant! Cum arată maşina în care fostul mare sportiv şi-a găsit sfârşitul

“Este o pierdere grea pentru voleiul craiovean, dar mai ales pentru mine, pentru că am fost cu el împreună din clasa a cincea, apoi, la juniori, la facultate. Nu ştiu ce să mai zic”, a spus Dan Pascu, fost coleg cu Lucian Mătuşoiu.

Lucian Mătuşoiu a fost unul dintre jucătorii emblematici ai Universităţii Craiova, coleg cu Nicu Stoian, Marcel Zlotea, Dănuţ Pascu şi mulţi alţii.

După ce a încheiat cariera de sportiv a rămas în fenomen. A ocupat banca tehnică a mai multor formaţii din campionatul intern. Fostul sportiv va fi înmormântat marţi.

Recomandarea CIAO.RO