Ştefan Bãnicã, dezvăluiri despre prima poveste de dragoste neîmpãrtãşitã: “Am suferit, sunt amintiri care ne rămân pentru totdeauna“

Publicat: 11/09/2018 | 13:16

La „X Factor”, totul e posibil, iar asta au demonstrat-o nu doar concurenţii care şi-au făcut curaj să apară în faţa întregii ţãri, ci chiar juraţii super show-ului, care de multe ori au fost văzuţi în ipostaze în care nimeni nu ar fi crezut vreodată că vor ajunge sau au fãcut mãrturisiri care i-au luat prin surprindere pe toţi cei prezenţi.

Este şi cazul lui Ştefan Bãnicã, juratul „X Factor” care, provocat de o tânãrã concurentã de doar 15 ani, originarã din Republica Moldova, care le-a mãrturisit cã îşi doreşte foarte mult sã aibã propria ei emisiune tv, cu invitaţi din showbiz, a fost nevoit sã rãspundã la o întrebare foarte personalã.

Era vreo fetiţã la şcoalã, dupã care umblaţi, dar ea nu voia sã fie cu dumneavoastra?”, l-a întrebat ea pe Ştefan Bãnicã, iar rãspunsul lui nu a întârziat: „Nu e vorba de şcoalã, ci mai devreme, la grãdiniţã. Fata pe care o plãceam era un pic şaşie, avea nişte ochelari rotunzi, ca ai lui John Lennon, iar eu am fost foarte gelos pentru cã aveam senzaţia  cã se uita la mine, dar ea de fapt se uita la vecin. Am suferit ceva, sunt amintiri care ne rãmân pentru totdeauna!”, a povestit juratul „X Factor”.

S-au căsătorit vara trecută, în secret

După șase ani de relație, Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit la starea civilă.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri.

 Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, a spus Bănică, după ceremonie.

„Lavinia merge cu mine în concerte atunci când doreşte, uneori vine, alte dăţi nu. Trebuie să fie conştientă că nu pot petrece foarte mult timp cu ea, eu mă ocup de altceva atunci. Asta le spun şi copiilor mei când vin, că trebuie să se descurce şi să îţi ocupe timpul în lipsa mea”, mai spunea acesta.

Citește și...