„Stejarii” promit spectacol cu ibericii în Moldova: „Suntem foarte determinaţi!”

Autor: Cristian P
Publicat: 22/02/2020 | 00:58
„Stejarii” promit spectacol cu ibericii în Moldova: „Suntem foarte determinaţi!”

Reprezentativa de rugby a României se va duela astăzi cu Spania de la ora 15:00 pe „Municipalul” din Botoșani într-un meci care va conta pentru cea de-a treia etapă din Rugby Europe Championship (REC).

România a pierdut primele două partide din REC 2020, 41-13 cu Georgia, la Tbilisi, şi 22-11 cu Portugalia, la Caldas da Rainha, iar  stejarii” promit să dea o replică pe măsură Spaniei.

La conferința de presă premergătoare duelului, antrenorul naţionalei de rugby a României, Andy Robinson, şi-a arătat satisfacţia faţă de determinarea cu care jucătorii români s-au pregătit pentru acest duel.

„Am venit aici după o săptămână bună de antrenamente. Am înţeles că trebuie să îmbunătăţim performanţele noastre din primele două jocuri. Cu toată echipa încercăm să facem aceste îmbunătăţiri la joc, cât putem. Vreau să le mulţumesc jucătorilor, au muncit foarte mult. Îmi place modul în care joacă împreună, au o relaţie foarte bună şi nu în ultimul rând e foarte important pentru noi să facem performanţă. Sunt foarte determinaţi şi cu siguranţă vom juca 80 de minute la intensitate maximă”, a afirmat Robinson.

La rândul său, căpitanul României, Mihai Macovei, speră ca naţionala de rugby să „arate altă faţă” la meciul contra Spaniei, iar sportivii să demonstreze că au valoare.
„Venim după două meciuri grele, după două înfrângeri pe care le-am avut cu Georgia şi Portugalia. Am făcut o analiză după aceste două meciuri cu toţi jucătorii, am vorbit între noi cred că ar fi momentul să ne ridicăm nivelul, să fie o reacţie din partea noastră, pentru că avem nevoie de victorie sâmbătă contra Spaniei şi sper ca jucătorii să fi înţeles, pentru că este echipa naţională, nu este echipă de club. Trebuie să avem un nivel ridicat şi să arătăm altă faţă. Am avut o săptămână bună de antrenamente. Terenul arată foarte bine, gazonul este într-o stare foarte bună şi sperăm ca la ora meciului să avem o altă atitudine şi să arătăm că jucătorii care sunt acum la echipa naţională au valoare şi să demonstreze că sunt jucători buni pentru România”, a declarat Macovei.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, în Bucureşti! Filtre în Capitală pentru a verifica dacă este respectată Ordonanţa Militară nr. 8 ---> https://bit.ly/2JWrows

Publicată de Cancan.ro pe Vineri, 10 aprilie 2020