Super-fotbalistul „campioanei” CFR, filmat noaptea cu ex-iubita unui fundaș de la ASTRA!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 15/09/2018 | 22:41

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezenta, recent, imagini cu golgheterul FCSB-ului, într-un cunoscut club din București, unde a petrecut alături de mai mulți prieteni. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)  În același club, și-a făcut apariția și Omrani, atacantul echipei CFR Cluj. Nu singur, ci alături de o frumoasă domnișoară.

Billel Omrani este atacantul ardelenilor, cel care a pus umărul decisiv la câștigarea titlului din Liga 1, în campionatul precedent. Dar celebrul jucător, care a avut unele probleme cu Dan Petrescu, antrenorul care a condus echipa din Gruia spre titlu, știe să se și distreze, nu numai să bage mingea în ”ațe”. (Cât câștigi dacă faci videochat?) Doar că, în unele momente, riscă, așa cum o face și pe terenul de fotbal. (CITEȘTE ȘI: FOTBALIȘTII ”CAMPIOANEI” CFR S-AU CHERCHELIT ÎN GAȘCĂ ȘI S-AU ÎNCĂIERAT PENTRU SEXOASA VLĂDUȚA! FILMĂRI EXCLUSIVE CU ARȚĂGOȘII ARLAUSKIS & OMRANI)

”Alunecarea” a făcut-o la Nuba București, când a apărut, în miez de noapte, alături de o cunoscută vedetă din București. Omrani a uitat parcă, pentru câteva ore, că în Franța o nevastă și un copilaș îl așteaptă! Billel a intrat în club și s-a distrat, alături de Elena, o handbalistă de la Spartac București, care a avut o relație cu Claudiu Belu, jucătorul echipei Astra. Fotbalistul a sorbit-o din priviri permanent și doar ei știu ce au făcut după ce au părăsit localul. În fine, ce mai contează, distracția s-a dus, doar că problemele în familia lui Omrani au apărut imediat.

Imaginile postate de CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, în  urmă cu o săptămână, cu Omrani în club intersectându-se cu omologul lui de la FCSB, atacantul Gnohere, l-ar fi dat peste cap pe fotbalistul lui Conceicao. Omrani este căsătorit, are un copil, iar imaginile cu el alături de frumoasa Diana ar fi putut să-i ”dinamiteze” căsnicia. CANCAN.RO a aflat că francezul ar fi devastat după ce a apărut pe cel mai tare site din România și ar fi încercat chiar să intervină în acest sens.  (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) El ar „tremura” cumva de „frica” nevestei, care ar putea afla, iar căsnicia lui ar fi în mare pericol. (CITEȘTE ȘI: OMRANI A ALES CFR CLUJ: „SUNT FOARTE FERICIT CĂ AM SEMNAT NOUL CONTRACT!”)

Iureș pe arena din Cluj

A ieșit iureș cu jucătorii echipei CFR Cluj, în ultima zi a festivalului Untold. Mai mulți fotbaliști ai echipei antrenate de Conceicao au ales să se distreze la Cluj Arena.  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a surprins scenele tensionate și intervenția oamenilor de la firma de securitate. Arlauskis și Omrani s-au „ambalat” pentru un prieten. (CITEȘTE ȘI: FOTBALIȘTII LUI HAGI, VODUȚ ȘI VÂNĂ, AU FUMAT CA TURCII ȘI AU ”RAS” PAHAR DUPĂ PAHAR!)

Fotbaliștii campioanei au decis să facă spectacol și la marele festival care avea loc chiar în Cluj. Au prins ultima zi, dar a fost una care va rămâne în amintirea lor.

Între jucătorii care s-au distrat în ultima noapte a festivalului s-au numărat Omrani, Arlauskis, Djokovic, Camora. (Super oferta de angajare) Aceștia nu au așteptat prea mult și au dat drumul la petrecere, unde berea a curs din belșug. Doar bere fără număr, și nu șampanie rafinată Armand de Brignac, așa cum ar fi impus ”eticheta de campioni ai României”. Portarul ardelenilor a fost în mare vervă. Arla s-a hârjonit chiar cu colegii de echipă, iar unul dintre ei s-a ales cu un ”capac” peste cap și cu berea smulsă din mână și aruncată. Sigur, totul ca o glumă a celui care apără buturile campioanei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)