Surpriză: câți bani câștigă Ioana Ginghină. Ce meserie practică acum

Publicat: 24/08/2019 | 09:36

Ioana Ginghină este o mamă singură acum, după ce a divorțat luna trecută de Alexandru Papadopol. În afară de meseria de actriță, vedeta mai are un job foarte important de unde banii nu întârzie să apară. Mai mult, recent s-a aflat câți bani câștigă de la al doilea loc de muncă.

Citește și: Ioana Ginghină, alături de fiul fostului președinte al României: ”Dragoș Constantinescu a avut o relație extraconjugală…”

Surpriză: câți bani câștigă Ioana Ginghină. Ce meserie practică acum

În vârstă de 41 de ani, carismatica vedetă și-a deschis în urmă cu ceva timp o şcoală de actorie pentru copii, care se numește “MiniArtShow by Ioana Ginghină”. Societatea comercială a raportat pierderi totale de aproximativ 45.000 de lei în 2012, 2013 şi 2018. În schimb, s-a înregistrat un profit total de aproximativ 250.000 de lei în 2014, 2015, 2016 şi 2017, relatează wowbiz.ro. Astfel, un bilanţ al activităţii firmei arată că aceasta i-a adus Ioanei Ginghină un câştig de aproximativ 200.000 de lei de la înfiinţare şi până în 2018.

Citește și: Ioana Ginghină, părăsită de primul soț pentru o profesoară de actorie. Cum arată Mirela, femeia care i-a dăruit lui Daniel Tudorică o fiică

Proiectul “MiniArtShow by Ioana Ginghină”, înființat în 2012,  include o echipă de actori, papușari, regizori, coregrafi şi psihologi profesioniști.

“Coordonați de actrița Ioana Ginghină, implementăm proiecte distractive, educative, pline de prospețime și creativitate. Obiectivul nostru este educația timpurie așa că ne adresăm copiilor mici și foarte mici. Credem că modelele educaționale pe care le implementăm sunt necesare încă de la naștere și contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Principiul de bază folosit de compania «MiniArtShow by Ioana Ginghină» este auto-educarea și șansa de a pune imediat în practică și pe cont propriu cele învățate. Am creat programe combinate, spectacole, ateliere creative și senzoriale pentru ca mesajul să fie ușor de asimilat de copii” este ceea ce se scrie despre afacerea vedetei.

Citește și...