Surpriză: cine a fost fotografiat în metroul din București! Călătorii au crezut că nu văd bine

Autor: A.N.
Publicat: 10/10/2019 | 20:08

Surpriză! Cine a fost fotografiat în metroul din București! Călătorii au crezut că nu văd bine.

Cine crede că vedetele din showbiz-ul românesc nu circulă cumijloacele de transport în comun… se înșală amarnic! Ce-i drept, nu se întâmplă zilnic să vezi persoane publice în metrou, însă traficul din Capitală de multe ori le face pe vedetele noastre să ia în calcul și această variantă. (CITEȘTE ȘI: IRINA RIMES A IZBUCNIT ÎN PLÂNS DIN CAUZA FOSTULUI IUBIT! SMILEY: ”DE CE SUFERI TU PENTRU TOȚI PROȘTII?”)

Așa se face că Smiley a renunțat la mașina personală pentru o plimbare cu… metroul! Artistul s-a fotografiat în metrou și a publicat un mesaj haios pe contul său de Facebook.

”Nu vă supărați, după Republica urmează Titan?”, a scris Smiley pe contul său de Facebook.

Smiley, plimbare cu metroul

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani și jumătate, însă în urmă cu puțin timp, au decis să vorbească și să își asume relația. Blondina a acordat un interviu în care a vorbit despre ceea ce trăiește alături de Smiley și de ce preferă să țină totul discret. (VEZI ȘI: CÂT COSTĂ PERECHEA DE ADIDAȘI PURTATĂ DE SMILEY. RALUCA BĂDULESCU A DESCIFRAT MISTERUL)

Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a spus vedeta tv în cadrul interviului pentru Elle.

Citește și...