Acasă » Exclusiv » Talpan a obținut executarea silită a lui Gigi Becali! ”Admite cererea și…”

Talpan a obținut executarea silită a lui Gigi Becali! ”Admite cererea și…”

De: I.D. 15/08/2018 | 22:37

Vorbele îl costă scump pe Gigi Becali! Dovadă stă un alt proces pe care l-a pierdut, pentru calomnie. Colonelul Florin Talpan a primit câștig de cauză în instanță după ce l-a dat în judecată pe latifundiarul din Pipera și i-a cerut 30.000 de euro pentru că l-ar fi insultat. ()

Chiar dacă a dat declarații incendiare despre diverse personaje, Gigi Becali a scăpat de cele mai multe ori pentru că s-a împăcat cu „victimele”. Dar a și pierdut procese…

Reamintim doar unul dintre ele, cel cu Anghel Iordănescu, proces de calomnie pe care Gigi Becali l-a pierdut în 2016. Milionarul l-a acuzat atunci pe ”tata Puiu” că face selecția la națională pe bază de șpagă. 

Un alt război al declarațiilor care a ajuns acum la sfârșit este cel dintre Gigi Becali și Florin Talpan, juristul echipei CSA Steaua, cel care, practic, l-a ”deposedat” de marca Steaua.

Conflcitul a început în urmă cu trei ani, atunci când Becali l-a jignit pe Talpan. „Cu Talpan negociez eu? Pe Talpan îl iau și îl duc la oi! Habar nu are de nicio lege, nu știe de capul lui nimic. Știi ce a spus Boroi despre acest jurist? A spus: «Ăsta e nebun, ne-a băgat într-o încurcătură», i-a zis lui Vali Argăseală”. 

(VEZI AICI: CUM A SCĂPAT GIGI BECALI SĂ PLĂTEASCĂ 1 MILION € )

Nu a fost loc de împăcare

Și nu s-a oprit aici! A continuat să-l atace pe jurist: „Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic! De ce să cheltuiți bani de la bugetul țării? Ei vor să mă distrugă. Diavolul din ei vrea să mă distrugă. Dar eu o să îi biruiesc pe toți. Cu cine să discut? Cu Talpan? Nu vrea nimeni să vorbească, doar să distrugă și să dea bani de la buget. Nu-mi pasă de CSA Steaua. Echipa lui Lăcătuș se va desființa. Nu va promova”.

(CITEȘTE ȘI: JUDECĂTORII L-AU ”CONDAMNAT” PE GIGI BECALI PENTRU HĂRȚUIRE)

Cu toate acestea, în urmă cu câteva luni, Gigi Becali susținea că s-ar fi produs o împăcare între el și Florin Talpan. Juristul CSA a dezmințit însă o asemenea posibilitate.

”Ce relaţie să am eu cu Gigi Becali? Cum să mă împac eu cu un asemenea om? Păi voi credeţi că eu am uitat cum m-a înjurat, jignit şi ameninţat? Credeţi că am uitat cum râdea de mine pe la televizor şi ce înjurături îmi trăgea? Nu uit toată viaţa mea că acest om m-a jignit în ultimul hal. Eu am procesele mele cu cei de la FCSB de dus şi vă sigur că o să le câştig pentru Steaua. În rest, chiar nu mai doresc să comentez absolut nimic despre Gigi Becali. Nu mă interesează acest om”, a declarat Talpan cu o lună înainte de a se pronunța sentința în procesul pe care i l-a deschis latifundiarului din Pipera… și pe care l-a câștigat!

Admite cererea de încuviințare a executării silite forumlată de petentul B.E.J.A Drăgănescu, Ionescu și Crafcenco, privind pe creditorul Talpan Florin Costel și pe debitorul Becali George. 

Încuviințează executarea silită, în oricare dintre formele ei prevăzute de lege, în conformitate cu dispozițiile din titlul executoriu reprezentat de Decizia civilă nr. 271 A pronunțată la data de 19.03.2018 de Curtea de Apel București în dosarul nr. 13134/3/2016 (1774/2017), pentru recuperarea creanțelor prevăzute în titlul executoriu, la care se adaugă cheltuielile de executare. Fără cale de atac”, se arată în decizia instanței, care prevede plata celor 30.000 de euro către Talpan.

Scandalul se mută la UEFA

Juristul CSA Steaua mai duce un război cu echipa deținută de Gigi Becali, FCSB, şi s-a adresat direct preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, solicitând dezafilierea şi excluderea vicecampioanei României din toate competiţiile, interne şi internaţionale.

(VEZI ŞI: Omul care l-a pus în genunchi pe Gigi Becali locuieşte într-un ANL din Drumul Taberei şi…) 

Potrivit ProSport, Talpan a trimis la sediul forului european, de la Nyon, un colet cu patru kilograme de documente (630 de pagini), alături de cererea oficială de a interzice FCSB să se folosească de palmaresul Stelei. Ceferin a primit şi toate deciziile definitive ale instanţelor din România referitoare la acest caz.

De asemenea, juristul CSA Steaua acuză Federaţia Română de Fotbal că nu a făcut nimic pentru a înştiinţa UEFA despre faptul că FCSB se foloseşte fraudulos de performanţele obţinute de Steaua înainte de 2003.

SC Fotbal Club FCSB SA (fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti SA) nu este succesoarea şi nu deţine recordurile sportive ale echipei de fotbal care aparţine Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 şi Supercupa Europei în 1987, nu are nicio bază materială şi a fost afiliată ilegal de Federaţia Română de Fotbal.  

SC Fotbal Club FCSB SA a informat CSA Steaua că se va supune sentinţei emise de instanţă, dar această conformare nu s-a produs. SC FC FCSB nu a notificat FRF şi forurile internaţionale (UEFA şi FIFA) privind faptul că nu mai deţine marca şi numele Steaua şi Steaua Bucureşti, chiar dacă era silită să facă asta, pentru ca FRF şi forurile internaţionale să facă paşii legali necesari”, se arată în documentele trimise de Talpan.

Totodată, se solicită UEFA să modifice palmaresul FCSB de pe site-ul oficial al forului european: „Vă rugăm să luaţi la cunoştinţă că performanţele CSA Steaua Bucureşti sunt greşit trecute pe pagina instituţiei dumneavoastră. Alături de participările CSA Steaua în competiţiile europene apare logo-ul unui alt club de fotbal, SC FC FCSB SA, club înfiinţat în 2004. De asemenea, performanţele obţinute de clubul nostru, care includ, printre altele, câştigarea Cupei Campionilor în 1986, sunt eronat incluse între performanţele clubului de fotbal născut în 2004. De aceea vă cerem să rectificaţi greşeala apărută pe site-ul dumneavoastră.

CSA Steaua a luat măsuri legale împotriva SC FC FCSB SA, care încearcă să-şi asume identitatea noastră în mod fraudulos şi intenţionat. Vă cerem să rectificaţi informaţiile de pe site-ul dumneavoastră astfel încât să fie o deosebire clară între CSA Steaua, care deţine performanţe impresionante, precum Cupa Campionilor din 1986 şi Supercupa Europei din 1987, şi SC FC FCSB SA, o echipă înfiinţată în 2004 şi care, într-o manieră ilegală şi înşelătoare, v-a notificat şi informat pentru a crea confuzie, cu scopul evident de a înşela suporterii fotbalului din întreaga lume şi, în particular, pe cei ai CSA Steaua”. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu e greu să aleagă”
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”. De ce au divorțat cei doi actori
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”....
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să facă
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să...
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se iau banii importanți
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se...
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul plătit acestora
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...