Tată și fiu, prăbușiți cu avionul chiar în timp ce se întorceau din cea mai frumoasă vacanță din viața lor

Publicat: 25/12/2018 | 10:43
Tată și fiu, prăbușiți cu avionul chiar în timp ce se întorceau din cea mai frumoasă vacanță din viața lor

Căutări disperate ale coastei de pază americane, pentru găsirea unui tată şi a fiului său. Cei doi se întorceau dintr-o excursie din lumea lui Disney, când avionul de mici dimensiuni în care se aflau s-a prăbuşit în ocean.

Peter Renzulii, în vârstă de 51 de ani şi fiul său, Daniel, în vârstă de 19 ani locuiau în Bridgewater, New Jersey şi se întorceau dintr-o excursie de la Disney când s-a produs tragedia.
Avionul se îndrepta spre Aeroportul Princeton din New Jersey. După 30 de minute însă, avionul a dispărut de pe radar în largul coastei Florida. Un apel de primejdie a fost făcut la centrul de coordonare a salvării forţelor aeriene.

Nu este clar încă cine pilotase avionul Piper PA-46, dar Peter terminase 30 de ore de pregătire avansată în aeronavă. Un instrument de urmărire a zborului, pnline, a arătat că avionul se ridicase la o înălţime de aproape 7.000 de metri, înainte să se prăbuşească.

Paza de Coastă din SUA a anulat duminică încercările de a-i găsi, după 56 de ore de căutări pe o suprafaţă de 1.400 de metri pătraţi.

Suspendarea unui caz activ de căutare și salvare nu este niciodată o decizie ușoară de făcut„, a declarat Christopher Eddy, coordonatorul misiunii de căutare și salvare pentru districtul 7 al Pazei de coastă.

Citește și...