Top 5 zodii care vor castiga la LOTO in 2015! Am aflat numerele care te pot face milionar!

Publicat: 25/01/2015 | 16:21
Top 5 zodii care vor castiga la LOTO in 2015! Am aflat numerele care te pot face milionar!

Unii zic ca Loteria tine de sansa, altii cred ca este o stiinta in adevaratul sens al cuvantului. Afla care sunt zodiile care ar figura intr-un TOP 5 ale semnelor cu cele mai mari sanse de a nimeri numerele extrase!
 

Nu doar numerologia poate oferi indicii despre profilul castigatorului la Loto, ci si astrologia are un cuvant greu de spus in alcatuirea portretului sau robot. Fara a mai lungi vorba, va invit sa-i descoperim pe fericitii cinci care au tras lozul astral castigator:

Anca Martin

5. Capricornii: E drept ca cei care s-au nascut in aceasta zodie nu cauta sa se ajunga financiar fara a depune eforturi pe masura, dar nu le strica sa stie faptul ca sansele lor de a ghici numerele norocoase sunt mai mari decat ar fi tentati ei sa creada. Semnul Taurului caruia ii revine traditional casa banilor guverneaza casa a V-a a castigurilor la Loterie din horoscopul lor general, ceea ce inseamna ca norocul poate da peste ei atunci cand Venus le tranziteaza acest sector de viata. Asadar, nu trebuie decat sa stea cu ochii pe astre si sa completeze biletul anul acesta cu numerele: 3, 13, 16, 30, 35, 39.

Sagatetorilor li se recomanda sa fie atenti sa nu sufere vreun accident chiar in perioada examenelor
Sagatetorilor li se recomanda sa fie atenti sa nu sufere vreun accident chiar in perioada examenelor

4. Sagetătorii: Chiar daca nu figureaza printre nativii care-si fac un obicei din a vizita ghiseele Loteriei duminica de duminica si nici nu-i tintuiesti usor pe canapea pentru a urmari extragerea, nu inseamnaca n-au sanse reale de a se pomeni cu un premiu. Ceea ce-i califica pentru caştig este tocmai faptul ca sunt stapaniti de planeta sansei, Jupiter si ca astrul suprizelor, Uranus, tranziteaza perioada aceasta casa tombolelor, a jocurilor la bursa, dar si la Loterie din horoscopul lor general. Poate norocul le va surade in 2015 daca merg pe mana numerelor: 3, 4, 12, 21, 30, 42.

zodii

3. Leii: Acesti nativi nu sunt numai vedetele Zodiacului, ci se numara si printre cei mai norocosi nativi din punct de vedere astrologic. Motivul? Traditional vorbind, semnul nasterii lor stapaneste casa a V-a a jocurilor la noroc, iar in horoscopul lor general, Sagetatorul, primul domiciliu al planetei sansei, Jupiter, le ocupa tocmai acest domeniu de viata. Asadar, daca nu-i mai satisface lumina reflectoarelor, n-ar strica sa treacs mai des pragul ghiseelor Loteriei. Daca instinctul le spune sa faca acest lucru in 2015, se recomanda sa incerce numerele: 5, 15, 18, 20, 28, 33.

2. Scorpionii: Alaturi de semnul Taurului, aceasta zodie stapaneste in mod traditional axa financiara a Zodiacului. Mai mult decat atat, peste casa a V-a a speculatiilor financiare din horoscopul general al nativilor nascuti in acest semn troneaza semnul Pestilor, cel de-al doilea domiciliu al lui Jupiter, planeta norocului, care este totodata si zodia de exaltare in care se simte cel mai comod Venus, planeta banilor. Altfel spus, Scorpionii au sanse triple de castig chiar daca joaca totul pe un singur… bilet! In 2015, numerele 9, 18, 27, 36, 45, 48 le pot purta noroc.

1. Pestii
: Poate ca nativii acestui semn nu sunt genul de persoane care incearca sa descifreze mecanismele din spatele acestui joc de noroc, dar intrunesc doua dintre cele mai importante conditii de calificare in acest clasament. Pe de-o parte, zodia nasterii lor este stapanita de Jupiter si pe de alta parte, au semnul exaltarii acestei planete, Racul, care-va-sa-zica zodia care-i prieste cel mai bine în casa a V-a a jocurilor de acest gen. Daca intuitia le spune sa dea o fuga la cel mai apropiat ghiseu al Loteriei, n-ar strica să bifeze in 2015 numerele: 4, 6, 8, 14, 18, 21.

zodii

Variante posibil castigatoare

Celelalte zodii care n-au reusit sa se califice in acest Top 5, pot veni din urma vertiginos daca nu lasa sansa sa treaca pe langa ei. Statistic s-a demonstrat ca atunci cand Jupiter, planeta norocului adera la aspecte astrale armonioase cu Uranus, planeta surprizelor, sansele de a da lovitura la Loto se maresc exponential.

Iar din 8 aprilie de cand Jupiter iese din retrogradare si pana in 11 august cand intra in semnul Fecioarei, avem parte tocmai de o astfel de configuratie astrala. Daca va simtiti norocosi in 2015, dar mai ales in perioada mai sus amintita si ati epuizat datele de nastere ale apropiatilor, nu va ramane decat sa incercati urmatoarele numere:

1. Berbec: 1, 9, 10, 19, 28, 37;
2. Taur: 2, 13, 14, 22, 27, 31;
3. Gemeni: 7, 25, 29, 37, 47, 49;
4. Rac: 2, 7, 11, 16, 20, 25;
5. Fecioară: 3, 5, 6, 15, 24, 33;
6. Balanţă: 1, 8, 11, 14, 27, 38;
7. Vărsător: 4, 8, 13, 17, 22, 26.

Previziunile au fost oferite de catre astrologul Anca Martin.

Citeste si HOROSCOP 22 ianuarie: Zi agitata pentru Varsatori! Care sunt cele mai norocoase zodii!

Ce numere iti aduc noroc in 2015 in functie de zodie si care sunt cifrele cu ghinion pentru tine!

Citește și...