Tragedie în Ţicleni-Gorj. O tânără de 21 de ani a murit subit la câteva ore după ce a născut

Publicat: 17/10/2019 | 15:22
Tragedie în Ţicleni-Gorj. O tânără de 21 de ani a murit subit la câteva ore după ce a născut

Alexandra Ionela Corbescu, de 21 de ani, din Țicleni, a murit, miercuri seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, la câteva ore după ce născuse prin cezariană. (VEZI ȘI: O FEMEIE DIN IAȘI A TRECUT PRIN CLIPE DE GROAZĂ DUPĂ CE A NĂSCUT: “SIMȚEAM CĂ VINE MOARTEA”)

Fata a născut, la Spitalul Târgu-Cărbunești, un băieţel de 3,200 kilograme. Alexandra a intrat, miercuri, în operația de cezariană în jurul orei 10.00, iar, pe la ora 12.00, a ieșit din operație fericită că adusese pe lume al doilea copil.

Rudele spun că au vorbit cu ea la telefon, după care ar fi intrat în comă. Atunci, medicii au decis să o mute la Craiova.

Rudele vor să facă plângere pentru malpraxis

Alexandra a fost dusă cu ambulanța la Craiova, iar, o oră și jumătate după decesul acesteia, cei de acasă au fost anunțați că aceasta a murit la spital. Acum, rudele vor să facă plângere pentru malpraxis. Conducerea Spitalului Târgu-Cărbunești a demarat o anchetă internă pentru a vedea ce s-a întâmplat cu tânăra.

În urmă cu patru ani, Alexandra ar fi născut, tot prin cezariană, tot la spitalul din Cărbunești, dar cu un alt medic. Partenerul de viață al tinerei a cerut la Spitalul din Craiova ca Alexandrei să i se facă autopsie pentru se a cunoaște cu exactitate cauzele decesului. (NU RATA: O FOSTĂ ASISTENTĂ MEDICALĂ, MĂRTURISIRE ULUITOARE PE PATUL DE MOARTE: ”AM SCHIMBAT 5000 DE BEBELUȘI LA NAȘTERE!”)

Citește și...